Політика ЮА! Мовою Української відваги і доблесті, мовою нашого болю та наших перемог! Читайте нас, пишіть нам!, - Ігор Мізрах

Політика ЮА! Мовою Української відваги і доблесті, мовою нашого болю та наших перемог! Читайте нас, пишіть нам!, - Ігор Мізрах
277193 ПЕРЕГЛЯДІВ

Друзі, брати та сестри по українській долі!

Я говорю з вами від імені колективу авторів сайту Політика ЮА, до якого я належу з дня його створення і який мені пощастило очолювати.

Нещодавно, у мирному минулому, ми ділилися з вами новинами та скандалами, оглядами та рецензіями, чутками та плітками. Ми висміювали, викривали, критикували, рекламували та вірили і були впевнені, що робимо важливі та необхідні речі.

Великі усвідомлення, які принесла із собою війна, входили в нас так само, як до серця й душі кожного з вас, змінюючи життєві цінності, роблячи щось головним, а щось геть непотрібним.

З першого ж дня великого українського спротиву журналісти та аналітики сайту Політика ЮА живуть життям країни та Нації, вбираючи та доносячи до вас тривожну та величну правду наших днів.

Так само, як усі ви, ми сповнені почуття гордої причетності до народу України, що б'ється, його мужності та його болю. Ми радіємо перемогам і сумуємо за полеглими. Ми вшановуємо героїв та тавруємо зрадників. Жодні слова не здатні описати українську єдність та українську відвагу, але ми вперто шукаємо ці слова, аби  тривожна тиша не стала музикою нашого життя.

Багато авторів сайту зайняті на інших фронтах опору, виконують спеціальні завдання та несуть бойові чергування. Але вони все одно залишаються «хлопцями та дівчатами сайту Політика», сповненими гумору та пристрасті журналістами, яких жодні труднощі не перетворять на переляканих мовчунів.

Ми знаємо, що не втратили свого читача, нам дзвонять і пишуть, допомагають та діляться інформацію.

Багато людей обурені тим, що деякі публікації досі виходять російською, і цей пункт заслуговує на чітке з'ясування. Мова окупантів для багатьох стала мовою горя і смерті, говіркою ворога, яка годиться лише на те, щоб прийняти його капітуляцію.

Але будемо чесними, для багатьох українців російська була мовою мирного повсякденного спілкування, мовою сім'ї та роботи, мовою життєвих планів та творчих задумів. Ми не зобов'язані просити у росіян дозволу на будь що, у тому числі на право говорити тією мовою, якою хочемо.

Російською досі говорять підрозділи фронту та блокпости міст, артилеристи та льотчики, героїчний Маріуполь та закривавлений Харків. Не нам, нащадкам Київської Русі, просити у орди право на російське слово.

Щоб перейти на сайт - натисніть на фото-скрін 

politica.com.ua 

Крім того, російську розуміють Литва та Польща, Ізраїль та Грузія, Казахстан та Молдова, країни, підтримка і розуміння яких потрібні нашій державі, як повітря і хліб.

У сказаної російською правди є ще одна функція, важливість якої відзначали Президент, військове керівництво країни та українська дипломатія. В Росії є люди, що зберегли залишки совісті та розуму, люди, які ненавидять війну та підтримують наші перемоги.

Їх мало, за даними аналітиків, не більше 10-12 відсотків, але 10% від 140 мільйонів – це 10 Естоній, півтори Чехії та майже три Фінляндії. Позбавлені слова правди у своїй викресленій з цивілізації країні, свідомі росіяни отримують інформацію з українських джерел, і комп'ютерні технології фіксують, що у сайту Політика ЮА таких читачів чимало.

Війна на знищення орків не виключає закликів до підданих путіна повалити божевільного старого ліліпута, врятувати своїх дітей від смерті на українському фронті та від життя в умовах середньовіччя. Нехай виходять на вулиці, перекривають траси, зупиняють цехи та заводи. Це їхня боротьба, їхня надія, їхнє майбутнє. Своє завтра ми виборюємо самі, зі зброєю в руках.

Вороги, яких у нас в росії більше, ніж друзів, нехай теж читають нашу правду, бо мусять знати, що ми боремося, перемагаємо і не сумніваємось у повній перемозі. Свої видання та телеканали не розкажуть їм ані про жахливі втрати російської армії, ані про контрнаступи доблесних ЗСУ, ані про військові злочини кремлівських генералів, які не вміють воювати.

Нехай знають, що Україна веде рахунок їхнім кривавим гріхам і не пробачить жодної мертвої дитини, жодного спаленого села, жодної розстріляної впритул багатоповерхівки.

Нехай знають, що світ уже вимкнув територію бензоколонки рф із глобальної розетки, і злидні ще не стали нормою російського життя лише тому, що нещадні алгоритми ізоляції розтягнуті у часі на два-три місяці.

Щоб перейти у наш Telegram - потрібно також, всього лиш натиснути на фото-скрін 

https://t.me/politicamedia 

Хай живе смілива правда України, якою б мовою вона не звучала! Нам звично і радісно писати найкращою у світі Українською мовою, але якщо публікації мовою ворога працюють на перемогу, то вони будуть з'являтися знову, збираючи в інформаційний кулак нашу непереможну волю, нашу правду, нашу святу лють.

З вами, синами та доньками нашої великої Батьківщини, ми говорили і говоритимемо мовою української відваги та доблесті, мовою нашого болю та наших перемог. Обіцяємо, у нас вистачить злості, чесності, стійкості, гумору та любові до вас, рідних нам людей, громадян найкращої країни земної кулі, робити це й надалі.

Ми не втекли і не втечемо, ми частка великої Нації, ми солдати народної війни. Прийде день, і ми будемо в рядах перших, хто привітає вас із Українською Перемогою.

А поки що триває кривавий марафон випробувань, на який нас прирік хід історії, триває полювання на російських орків, відбиваються атаки, гасяться пожежі, звільняються від мутанта руського міра рідні землі.

Читайте нас, пишіть нам, допомагайте нам чим можете. Сайт новин Політика ЮА (Politica.com.ua) це жива частка народу України, який йде до перемоги.

politica.com.ua

   

  Україна  понад  усе!

Слава Україні! Героям Слава!  

 

З повагою, Ігор Мізрах

громадський діяч, юрист,

член Національної спілки журналістів України

 

Теги: Слава Україні! Героям Слава! , Україна понад усе!,politica.com.ua,Телеграм канал Політика,Ігор Мізрах громадський діяч,Ігор Мізрах юрист,Ігор Мізрах член Національної спілки журналістів України,Політика ЮА,сайт Політика ЮА,звернення Ігор Мізрах,журналісти та аналітики сайту Політика ЮА ,Щоб перейти на сайт - натисніть на фото-скрін ,ЗСУ,Українська мова,Україна переможе,https://t.me/politicamedia,Здесь только честные и проверенные новости. Факты. События. Аналитика.,Читайте нас, пишіть нам, допомагайте нам чим можете Сайт новин Політика ЮА (Politica.com.ua) ,свіжі оперативні новини, війна в Україні,новини Політика ЮА сайт,Останні новини України і світу, новини онлайн,Свіжі новини України, останні новини з-за кордону, новини політики, економіки, спорту, культури, технологій, шоу-бизнесу,Всі новини за останню добу. Найактуальніші новини ,Новини України і світу сьогодні ,Новости Украины и мира