Зараз потрібна допомога тим хто в біді

Зараз потрібна допомога тим хто в біді
273837 ПЕРЕГЛЯДІВ

Син моєї найкращої подруги Наталії на Чорнобильській АЕС та ще 169 заручників військовополонених Національної гвардії України. Їм потрібна допомога.

Російські окупанти, 24 лютого 2022 захопили Чорнобильську АЕС, продовжують утримувати в заручниках її працівників та війсковослужбовців Нацгвардії України, готують серію фейкових пропагандистських роликів "про стабільну та успішну роботу ЧАЕС, мирну співпрацю росіян та українців, яка стала можливим після звільнення АЕС від нацистів".

З цією метою на територію Зони Відчуження заїхало декілька десятків людей, які будуть приймати участь у роликах, видаючи себе за працівників ЧАЕС та громадян України. Виготовлення цих фейкових матеріалів спрямовано на формування наступної точки зору - на станції все спокійно, все працює належним чином, немає підстав для занепокоєння.

Реальний стан справ намагаються приховати, а саме:

- прояви ядерного тероризму;

- злочини проти людей;

- підвищення радіаційного фону;

- забруднення довкілля;

- підпал радіоактивного лісу;

- знищення центральної аналітичної лабораторії вартістю 6 млн.євро.

Я, Людмила Ашрафі, отримала звернення SOS від моєї найкращої подруги Наталії, яка дуже хвилюється за долю, психологічний та фізичний стан іі сина Владислава та долю війсковослужбовців , які разом з ним понад чотирьох тижнів у підвальному приміщенні на Чорнобильській ЧАЕС.

Я, Дацко Наталя Анатоліївна, мати Дацка Владислава Віталійовича, 25.07.2001 р.н., який проходить військову службу у лавах Національної гвардії України, військової частини 3041 з охорони ДСП ЧАЕС.

Прошу Вашого втручання в ситуацію щодо звільнення з полону мого сина Дацка Владислава Віталійовича та решти військовослужбовців частини 3041, що перебувають на об’єкті ДСП ЧАЕС.

24.02.2022 російськими окупантами здійснено напад та захоплення Чорнобильської АЕС, військовослужбовців частини 3041 взято у полон.
Військові фізично та морально виснажені, тому що увесь час знаходяться у підвальному приміщенні в якому відсутнє опалення, вентиляція, світло, немає вікон, питної води. Немає медичного працівника для надання першої невідкладної допомоги.

Відсутній доступ до СМІ , до актуальної інформації про хід воєнних дій на території України. Особисті мобільні телефони були вилучені, що ускладнює зв’язок з рідними та близькими військовослужбовців. Автоматизована система радіаційного контролю зони відчуження не працює.
Крім того, через відсутність внаслідок окупації достатньої кількості ремонтного персоналу та спеціального обладнання неможливе відновлення пошкодженого обладнання систем, важливих для ядерної та радіаційної безпеки.

На сьогоднішній день військові перебувають у зоні іонізуючого випромінювання вже більше 700 годин, що завдає шкоди їх життю та здоров'ю.
Я благаю вплинути та вжити заходів щодо визволення з полону військових частини 3041, які знаходяться в небезпеці у полоні на території Чорнобильської АЕС!

ВСЕ БУДЕ - УКРАЇНА !
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Чесні новини тут:
https://t.me/politicamedia
СЛАВА УКРАЇНІ!

Теги: Людмила Ашрафі,ЧАЕС,Чорнобильська АЕС,Дацко Наталя Анатоліївна,допомога, Україна, війна в Україні