IT компанія “BillTech” на чолі з Євгеном і Артемом Кужель і Володимиром Грибановим надала волонтерську допомогу ЗСУ і ТрО на 300 000 дол. (фотозвіт)

IT компанія “BillTech” на чолі з Євгеном і Артемом Кужель і Володимиром Грибановим надала  волонтерську допомогу ЗСУ і ТрО на 300 000 дол. (фотозвіт)
311478 ПЕРЕГЛЯДІВ

Продуктова IT компанія “BillTech” на чолі з Євгеном і Артемом Кужель і Володимиром Грибановим (хлопці на постійній основі долучаються до допомоги місцевим ТРО та надають допомогу ЗСУ, в тому числі тим, хто вже на передовій ) здійснює, не на словах, а на ділі  волонтерську діяльність,  та допомагає наблизити ПЕРЕМОГУ України!

Тепловізори, бронежелєти, каски, тепловізори, розгрузки, тактичні рукавички, наколінники, рації, спец-взуття, ліки, продукти харчування, засоби особистої гігієни, це не повний перелік того, що було доставлено на передову IT компанією “BillTech” за допомогою  власників та керівників компанії - Євгеном і Артемом Кужель і Володимиром Грибановим.

Вся Україна задіяна в роботі на ПЕРЕМОГУ! Кожна родина допомагає армії.  Плетуть  сітки, шиють розгрузки, роблять випічку, хтось займається логістикою, розселяє людей, збирає і розвозить гуманітарку, молиться, готує і доставляє їжу, а хтось бере свої сімейні заощадження і купляє на них те, що врятує чиєсь життя!

IT компанія “BillTech” з першого дня війни, долучилась, так само, з допомогою Україні. І це не остання допомога компанії на волонтерських засадах, бо війна триває і це не спрінтерська дистанція, а витривалий марафон, в якому ми ПЕРЕМОЖЕМО!

Щиро дякуємо за підтримку! Бо тільки за  Вашою допомогою і  завдяки Вашому  турботливому серцю, тільки разом ми можемо перемогти!

Гарну справу робите хлопці! Ви справжні патріоти України!

Все буде Україна!

Разом до Перемоги!

Слава Україні

Героям Слава!

Теги: BillTech,Артем Кужель,Євген Кужель, ЗСУ,ТрО ,Володимир Грибанов,війна