Ігор Ткачук: Речі, які рятують життя!

Ігор Ткачук: Речі, які рятують життя!
334228 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Вінницю прибули бронежилети, каски, тепловізори, розгрузки, тактичні рукавички, наколінники, рації, спецвзуття та ліки. Усе це – не просто речі першої необхідності для наших захисників, які боронять Україну від підступного ворога, а засоби для захисту життя.

Ми особисто перевірили їх якість та відповідність усім нормам та стандартам! І лише після цього передали нашим захисникам, які безстрашно протистоять окупантам, борються за мир в Україні, за щасливе й мирне дитинство найменших українців - за нашу ПЕРЕМОГУ!
 
Цього разу, загальна вартість вантажу склала майже 300 тисяч доларів! Готуємо відповідні документи, аби привезти чергову партію життєво необхідних речей на Вінниччину.
 
Вдячний продуктовій IT компанії “BillTech” на чолі з Євгеном Кужелем, а також топ-керівниками з його команди Артемом Кужелем та Володимиром Грибановим, які активно допомагають ЗСУ, ТРО та хлопцям, які знаходяться у гарячих точках та своїй родині: Людмила Станиславенко Геннадій Ткачук Виталий Ткачук Сергей Анатольевич Алёна Барчишена – разом до ПЕРЕМОГИ!
Теги: Геннадій Ткачук,Виталий Ткачук,BillTech, війна в Україні,Сергій Борзов,Вінницька ОДА