МАРИНА КОРНІЄНКО: УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ АРМІЇ

МАРИНА КОРНІЄНКО: УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ АРМІЇ
273103 ПЕРЕГЛЯДІВ

Разом із випробуваннями та тривогами воєнного часу російське вторгнення принесло українцям високе почуття приналежності до найвеличнішої Нації планети Земля.

Українці спалюють танки ворога, рвуть на мотлох його солдатів, гасять пожежі, печуть хліб та приймають пологи, впускаючи у світ своє народжене у вогні майбутнє. Нація згуртована, стиснута в сталевий кулак, що вибиває гнилі зуби російських орків.

Те, що 17 днів тому було грізною армією РФ, яка наводить жах на полохливу Європу та решту світу, догоряє на шляхах нашої непереможної країни і зі сморідом йде в українські чорноземи, стаючи добривом для майбутніх врожаїв.

Українська Нація виживає та б’ється під захопленими поглядами людства.

«Нацизм», у якому, захлинаючись, звинувачує наш народ рашистська пропаганда, на очах усього світу здобуває плоті, стаючи новим планетарним явищем.

Український Народ - це велике й люте єднання людей із різними прізвищами та різним кольором очей, яких поєднує те, що всі вони Українці, горді діти великої країни.

У мільйона з гаком громадян, які залишили Україну, є на те вагомі причини. Це цивільні люди з дітьми, беззахисні перед війною та безпорадні перед ворогом. Братська Польща та інші країни допомагають їм відійти від жаху обстрілів та перечекати кривавий час далеко від війни.

Ті, хто залишив Батьківщину безпідставно, в ганебній паніці, з остраху за свою шкуру, самі відрізали себе від Нації, від всенародного українського подвигу, що вже увійшов до історії людства. Бути українцем це не обов'язок, а особлива честь та золотий знак високої звитяги.

У вогні війни народ України остаточно знайшов себе. Час випробувань швидко показує, хто є частинкою своєї країни, а хто був випадковим квартирантом на затишній українській території.

Марині Корнієнко, голові Українського Національного Конгресу Жінок, не треба пояснювати прості істини воєнного лихоліття. Юрист, мати трьох дітей і відомий громадський діяч, вона з першого дня війни в строю захисників Батьківщини, в строю людей які прикладають зусилля допомогти іншим.

Творець благодійних місій у мирний час, сьогодні Марина разом із товаришами дбає про тих, кому допомога народу та держави потрібна більше за всіх інших.

Біженці з дітьми та люди, що залишилися без даху над головою та особлива за значенням підтримка фронту. Якщо герої української передової не втримають позиції, все решта втратить сенс.

Ми знаємо, що цього не станеться, ЗСУ, Національна гвардія, Територіальна оборона та всі воюючі українці та українки вже показали світові непереможну звитягу української зброї.

Але герої фронту мають бути забезпечені всім необхідним. Знайоме з фільмів гасло «Все для фронту, все задля перемоги!» знову набуло високого сенсу. Все для тих, хто б’ється, українські брати та сестри! Все для передової, що спалює російські орди!

Український Національний Конгрес Жінок, Марина Корнієнко, всі активісти української благодійності сьогодні працюють для фронту, заради нашої великої всенародної Перемоги.

Перемогу над ворогом не можна купити за гроші, але можна купити те, що нагодує, зігріє та озброїть українського солдата, нашого захисника, який несе смерть російським окупантам. Сьогодні гроші потрібні лише для перемоги та виживання, все інше не має значення. Без перемоги ми приречені.

Звертатися з цими словами до боязких шкурників безглуздо, вони не відносять себе до великої Нації, і не розуміють, що «російський світ» це війна, смерть та рабське приниження.

Українцям, синам та дочкам головної країни Європи, не потрібно пояснювати великі  істини часів спротиву. Україна б’ється і працює, трощить ворога і впевнено наближає перемогу.

Тримаємо стрій, брати та сестри! Винищуємо ворогів вогнем та сталлю, словом та грошима, на шляхах країни та на її обвуглених полях, на околицях сіл та на підступах до міст.

Що лютіша наша ненависть, то швидше ми поженемо поріділі російські орди з нашої святої землі.

 

Шановні співвітчизники!

В цей непростий для України час ми просимо Вас надати допомогу українській спільноті волонтерів та воєнних формувань задля єдності проти воєнної агресії з боку Російської Федерації.

На даний момент часу в будь-якій кількості як ніколи потрібні:

·      Лікарські засоби: кровоспинні засоби та уколи, препарати проти харчового отруєння, протиблювотні препарати, жарознижуючі препарати, антибіотики, знеболювальні препарати, радіопротектори, противірусні препарати. 

 Також в кількості потрібні медичні засоби для формування аптечок для наших Героїв-Воїнів; нижче перелік засобів для формування однієї аптечки:  

Ø стерильна компресійна пов'язка мала 6 х 8 см;

Ø 2 стерильні пов'язки для стиснення 8 х 10 см;

Ø стерильна компресійна пов'язка 10 х 12 см;

Ø стерильне бандажне полотно 40 х 60 см;

Ø стерильне бандажне полотно 60 х 80 см;

Ø 6 стерильних медичних марль 10 х 10 см;

Ø 2 серветки для шкіри;

Ø пластир 5 м x 2,5 см;

Ø набір пов'язок: (4х клейові пов'язки 10 х 6 см, 2х пов'язки, 2х пов'язки 12 х 2 см, 2х гіпсові смужки 1,9 х 7,2 см, 4х гіпсові смуги 2,5 х 7,2 см);

Ø 2 фіксаційні пов'язки 6 см;

Ø 2 фіксаційні пов'язки 8 см;

Ø ковдра  160 х 210 см;

Ø 2 трикутні пов'язки 136 x 96 x 96 см;

Ø ножиці;

Ø 4 пари рукавичок;

Ø інструкція з надання першої допомоги

·      Продукти тривалого зберігання: макарони, гречка, рис, крупи, картопля, соняшникова олія, борошно, цукор, консерви рибні та м’ясні, сушені фрукти та овочі, горіхи та інше насіння, чай, кава та інші. 

Також можливо додати: печиво без начинок, що швидко зіпсується, згущене молоко, тощо.

 ·      Питна вода

 Доставка в м. Київ.

Контактні дані:  n.congressofwomen@gmail.com

З повагою, Марина Корнієнко

Слава Україні! Героям Слава!

Україна понад усе!

 

 

Теги: УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ АРМІЇ, Марина Корнієнко,допомога армії,Український Національний Конгрес Жінок Марина Корнієнко, війна в Україні, стерильна компресійна пов'язка мала 6 х 8 см, 2 стерильні пов'язки для стиснення 8 х 10 см,• Продукти тривалого зберігання,питна вода,лікарські засоби,просимо допомогти армії,Слава Україні!!! Героям Слава!!! ,Підтримуємо Українську Армію,Як допомогти українській армії,Допомога Армії України