КОНТАКТИ ДЛЯ ВСТУПУ ДО ІНОЗЕМНОГО ЛЕГІОНУ ДЛЯ ЗАХИСТУ УКРАЇНИ

КОНТАКТИ ДЛЯ ВСТУПУ ДО ІНОЗЕМНОГО ЛЕГІОНУ ДЛЯ ЗАХИСТУ УКРАЇНИ
37810 ПЕРЕГЛЯДІВ

КОЛЕГИ, ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО ПОШИРЕННЯ, ОСОБЛИВО ЧЕРЕЗ АНГЛОМОВНІ ВЕРСІЇ ВАШИХ ЗМІ

З метою посилення відсічі російсько-фашистській агресії Міністерство оборони України у співпраці з українськими IT-волонтерами створили сайт для подачі заявок на вступ до International Legion for the Territorial Defence of Ukraine. Про це з посиланням на сторінку Міноборони у Фейсбук повідомляє портал PromPolitInform.

Крім того, волонтерськими зусиллями було організовано логістику з кордону Польщі до України та необхідний супровід. Сайт доступний за посиланням https://ukrforeignlegion.com/.

ДУЖЕ ВАЖЛИВО!!!

Якщо ви вирішили приєднатися до Легіону, заповніть форму на volunteersforua@gmail.com Обов’язково повідомте за цим емейлом або за вказаними нижче контактними телефонами необхідну і достатню інформацію про себе.

Контактний телефон:

+48794113549

+48794113403

 Join the Foreign Legion

Good morning. If you have decided to join the Legion, please complete the form at volunteersforua@gmail.com. After registering, you will receive all the necessary information and assistance.

Contact phone:

+48794113549
+48794113403

prompolit.info

Теги: International Legion for the Territorial Defence of Ukraine,война,легион,армия, ЗСУ,Легіон,Міноборони ,іноземний легіон
Автор: wikibazacom