ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ІНФОРМАЦІФНОЇ ВІЙНИ З ОКУПАНТОМ

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ІНФОРМАЦІФНОЇ ВІЙНИ З ОКУПАНТОМ
287763 ПЕРЕГЛЯДІВ

Друзі! Українці та українки!

У загальної перемоги багато складових, і протягом 11 днів війни кожен із нас зайнятий своєю справою. Україна чинить опір, працює, перемагає.

Однією із загальних навичок тривожного часу стала потреба бути в курсі поточних подій, знати, що відбувається на фронтах і постійно перебувати на зв'язку.

Це не просто тенденція, війна зробила майже всі міста країни прифронтовими, а цей статус має на увазі свідому поінформованість та оперативний обмін інформацією.

Війна, яку веде з нами російський агресор, є впевнена інформаційна складова. Завдання ворога полягає в тому, щоб позбавити українців можливості діяти спокійно та злагоджено, спотворити інформацію, посіяти паніку та плутанину.

Ми виявляємо та знешкоджуємо ворожі джерела, протиставляючи агресору спокій, організованість та свідому дисципліну.

Кіберполіція продовжує знешкоджувати ворожі акаунти у соцмережах. За допомогою боту ми разом заблокували Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі та TikTok-акаунти, які розповсюджували дезінформацію, а також інформацію щодо місць дислокацій ЗСУ.

Від громадян надходять сотні повідомлень про дії ворога та потреби наших частин та регіонів. Це вже призвело до зриву багатьох ворожих задум, затримань сотень диверсантів та російських агентів, а головне, до успішних ударів доблесною українською армією по скупченнях окупантів.

Достовірна інформація у воєнний час є потужною зброєю та одним із головних ресурсів ефективної взаємодії. Відповідно, спотворена та неперевірена інформація може загальмувати роботу та внести в наші дії плутанину.

Часто люди повідомляють інформацію, яку вони вважають важливою, не належним відомствам та оперативним штабам, а випадковим особам чи безпосередньо ворогові. Це відбувається тому, що в мережі знаходиться безліч майданчиків і платформ, навмисно або випадково створених таким чином, щоб дезорієнтувати людину.

Іноді це результат діяльності ворога, іноді результат нашої недбалості, зараз це не має особливого значення. Важливо, щоб жодне повідомлення, жодне слово не пройшло повз певний відповідальний адресат, який їх проаналізує, обробить і використає.

Виявлення та нейтралізація ворога та його посібників, надання інформації ЗСУ та СБУ це не патріотична забава, а важлива та вагома складова нашої боротьби з ворогом, яка потребує відповідального ставлення.

Задля того, щоб здобута вами інформація була використана максимально ефективно, скористайтесь наступною інструкцією.

1. Якщо ви знаєте людину, яка здатна та готова коригувати вогонь артилерії, надсилайте інформацію на акаунт телеграмм @koryguvanya_artyleryi за формою:

-дата та час виявлення, ким виявлено, при яких обставинах.

-кількість та вид техніки: адреса (область, населений пункт). -колона стоіть/в русі (вказати, напрямок руху, деталі стосовно складу колони).

-координати початку,  кінця колони (за допомогою Гугл карт).

-скрін Гугл карти з відмітками напрямку руху.

-фото/відео.

-джерело (ПІБ  та телефон, якщо погоджується зорієнтувати на місцевості/інфо від прав-х органів/інтернет, вебпосилання.

-підтвердження/перевірка інфо (100%).

2. У разі, якщо ви бажаєте, але з певних причин не можете здійснювати коорегування вогню в режимі реального часу, надсилайте інформацію на офіційний чат-бот СБУ

@stop_russian_war_bot

3. Тим, хто має бажання прийняти участь у інформаційній війні, даємо посилання на телеграмм чат-бот, створений задля блокування ворожих інформаційних ресурсів:

https://t.me/stoprussiachannel

4. З метою отримання інформації з гуманітарних питань користуйтесь чат-ботом на телеграм: @Testwarbot

5. Інформація щодо осіб, які приймають участь в окупації території України (військовослужбовці РФ, найманці, зрадники, тощо) теж має бути відправлена в належне місце. Надсилайте фото, відео, скани чи фото документів, які до вас потрапили, на телеграм канал @zbirinfo_okupant

6. Для збору інформації щодо військових злочинів створено @russian_war_tribunal_bot.

7. Інформація про діяльність підрозділів ДСНС України розміщена на  t.me/dsns_telegram

8. Інформація з Офісу Президента України знаходьте на ресурсі t.me/OP_UA

9. Діяльність Верховної Ради України висвітлює сайт https://t.me/verkhovnaradaukrainy

У ці скуритні часи потрібна допомога кожного з людей, які бажають брати активну участь у звільненні нашої землі від акупантів.

Щоб ваші відважні зусилля не були марними, будьте пильними, встановлюйте зв'язок та обмінюйтеся інформацією лише з перевіреними джерелами та ресурсами.

Разом переможемо! Слава Україні!

Теги: ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ІНФОРМАЦІФНОЇ ВІЙНИ З ОКУПАНТОМ,11 днів війни ,Війна російський агресор,Кіберполіція продовжує знешкоджувати ворожі акаунти у соцмережах,Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі та TikTok-акаунти,надання інформації ЗСУ та СБУ ,надсилайте інформацію на акаунт телеграмм @koryguvanya_artyleryi ,надсилайте інформацію на офіційний чат-бот СБУ @stop_russian_war_bot,блокування ворожих інформаційних ресурсів: https://t.me/stoprussiachannel,з гуманітарних питань користуйтесь чат-ботом на телеграм: @Testwarbot ,Для збору інформації щодо військових злочинів створено @russian_war_tribunal_bot,телеграм канал @zbirinfo_okupant ,ДСНС України розміщена на t.me/dsns_telegram,Інформація з Офісу Президента України знаходьте на ресурсі t.me/OP_UA,Діяльність Верховної Ради України висвітлює сайт https://t.me/verkhovnaradaukrainy,Разом переможемо! Слава Україні!