Подарували сертифікат і ключі від неіснуючої квартири

Подарували сертифікат і ключі від неіснуючої квартири
351769 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мер столиці Віталій Кличко та його ставленик в федерації боксу Києва Кирило Шевченко невдало пропіарились на врученні сертифікату та ключів на неіснуючу квартиру для чемпіона світу з боксу.

Так, на сторінках київської міської федерації з`явилась новина, про те, що Віталій Кличко разом з Кирилом Шевченко допомогли чемпіону світу з боксу одеситу Юрію Захарєєву отримати квартиру в Києві. До публікації навіть було додано розмите фото подарункового сертифікату зменшеного розміру. Зроблено це було невипадково. Справа в тому, що двокімнатної квартири № 49, дев`ятої секції в ЖК «OlympikPark» за адресою: Харківське Шосе, 210 в м. Києві (з зображення на сертифікаті) на даний момент не існує, як і дев`ятої секції ЖК «OlympikPark», так само, як і функціонуючого вказаного житлового комплексу. Будівництво вищезгаданого комплексу ще триває і за даними джерел в КМДА воно є одним із найпроблемніших столиці. Про терміни його завершення зараз нема і мови.

Новина про вручення квартири від Кличка та Шевченка, а також місцевого бізнесу була опублікована на сторінці Київської федерації боксу, а також поширена на сторінках «KlitshkoExpo» та «Братство Кличко». Втім, говорити про якусь допомогу боксерам інших регіонів (Захарєєв представляє Одеську область) можна лише тоді, коли все добре на місцях. Однак, щоб прийняти участь в чемпіонаті Києва чи в більшості турнірів на території міста серед будь-якої вікової групи боксери мають сплатити обов`язкові членські внески. Мінімальний – 150 гривень від одного учасника. Все це відбувається на фоні чималого фінансування Київської федераії боксу, яку очолює Кирило Шевченко від київської міської ради. Наприклад, в більшості областей України участь в змаганнях є безкоштовною.

Чи стане участь в боксерських турнірах Києва колись безкоштовною як в більшості регіонах України та чи отримає Захарєєв окрім сертифікату коли-небудь обіцяну Шевченком та Кличком квартиру покаже час.

Теги: Віталій Кличко,ЖК OlympikPark,Кирило Шевченко,ФБУ,Юрій Захарєєв