Володимир Зеленський зустрівся із захисниками в Маріуполі: Війна триває вісім років, і Україна стала у стільки ж разів міцнішою

Володимир Зеленський зустрівся із захисниками в Маріуполі: Війна триває вісім років, і Україна стала у стільки ж разів міцнішою
66116 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Маріуполі Президент Володимир Зеленський провів зустріч із військовослужбовцями та правоохоронцями, які захищають суверенітет і територіальну цілісність України.

У заході також взяли участь дипломатичні представники іноземних держав.

«Шановні захисники й захисниці, які боронять наші українські кордони та мир на нашій землі. Ви справжні герої! Шановні посли, дипломати, керівники міжнародних організацій, які залишаються сьогодні з нами, на українській землі, попри ситуацію біля наших кордонів. Ви справжні друзі! Шановні воїни, що зараз дивляться на нас із неба, бо віддали за рідну землю своє життя. Ви – з нами. Ви справжні легенди! Шановні медики, волонтери, капелани, які лікують, допомагають і моляться за наших воїнів! Шановні журналісти, які зберегли своє обличчя й не сіяли паніку! Шановні громадяни, які зберегли холодну голову, а отже – спокій! Шановні політики, які заради національної безпеки змогли стати державними діячами, а не втікачами. Дорогий наш великий український народе! Я вітаю всіх зі святом – з Днем єднання! Дякую всім, хто захищає Батьківщину! Хто стоїть і буде стояти за неї! Хто вірний присязі та вірний Україні», – сказав Глава держави.

Президент наголосив, що з таким народом нічого не страшно, і країна готова долати будь-які загрози, політичний і воєнний тиск.

«Нас не лякають жодні прогнози, нас не лякають жодні люди, жодні вороги. Нас не лякають будь-які дати, бо ми будемо захищати себе і 16 лютого, і 17-го, і в березні і квітні, і у вересні й грудні – день і місяць не важливі. Важливий рік: це 2022 рік, а не 2014-й. Це важлива різниця. Війна триває вісім років. Ми стали у стільки ж разів міцнішими. Без вас не було б держави! Без вас не було б цієї землі. Не буде волі на цій землі! Без вас не цікаве майбутнє», – наголосив він.

Глава держави відзначив Збройні Сили України, українських дипломатів, волонтерів і сили національного спротиву усієї країни, які дають наснагу захищати свою землю, не піддаватися на провокації та «здолати шлях до знову мирної та єдиної України».

«Ми прокладаємо цей шлях разом. І тільки разом ми збудуємо мирну й щасливу Україну! Це велика честь – бути Президентом таких людей, такої держави в такий день – у День єднання великого народу великої України», – акцентував Володимир Зеленський.

Він також вручив військовослужбовцям державні нагороди.

president.gov.ua

Теги: Владимир Александрович Зеленский,Зеленский, Владимир Зеленский Википедия,Зеленский Википедия,Президент Зеленский,Президент ,Президент Украины,Украина,Президент Украины Зеленский,Президент Украины Владимир Зеленский,Президент Владимир Зеленский,Владимир Зеленский, Володимир Зеленський,Володимир Зеленський, Володимир Олександрович Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент України ,Україна,Глава Української держави,Глава Української держави Зеленський,Глава Української держави Володимир Зеленський,Маріуполь,Батьківщина,Збройні Сили України,Збройні Сили ,ЗСУ,День єднання великого народу великої України,День єднання
Автор: wikibazacom