На захисті безпеки громадян України надзвичайно професійні спеціалісти системи МВС, - Денис Монастирський

На захисті безпеки громадян України надзвичайно професійні спеціалісти системи МВС, - Денис Монастирський
358513 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це, 12 лютого, сказав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський за результатами проведених тактико-спеціальних навчань підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які відбулися на території окремих населених пунктів Херсонської області, неподалік адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим. 

Денис Монастирський зазначив, що проведені навчання, в яких взяли участь 1300 працівників системи МВС, показали злагодженість дій особового складу до своєчасного та ефективного реагування на дестабілізаційні фактори, які можуть виникнути в країні.

«Сьогодні ми побачили вражаючу демонстрацію можливостей і спроможностей працівників системи МВС. Це результат потужної роботи всіх підрозділів. Ми на високому рівні. На захисті безпеки громадян України дійсно надзвичайні професійні спеціалісти», - сказав очільник МВС. 

Основна мета навчань – чітка організація та координація взаємодії між підрозділами ЦОВВ МВС для невідкладного реагування та стабілізації ситуації на кордоні, припинення масових заворушень, деблокування захоплених об’єктів критичної інфраструктури й адміністративних будівель і звільнення заручників. 

Денис Монастирський наголосив, що взаємодія підрозділів системи МВС налагоджена. 

«У кожного підрозділу системи МВС своя специфіка роботи. Працівники Нацполіції, військовослужбовці Держприкордонслужби та Нацгвардії, а також рятувальники ДСНС показали високий рівень комплексної роботи. Вдосконалюємося та посилюємо спроможності МВС для безпеки наших громадян», - наголосив очільник МВС. 

Нагадаємо, сьогодні поблизу Криму відбулися тактико-спеціальні навчання підрозділів системи МВС. Маневри проводилися у критичній близькості до умовного кордону з окупованими територіями. 

Департамент комунікації МВС України 

Фото Миколи Анацького

Теги: Денис Монастирський,МВС України,міністр внутрішніх справ України