Данііл Меньшиков - коли для в.о. начальника Львівської митниці закони не писані

Данііл Меньшиков - коли для в.о. начальника Львівської митниці закони не писані
42137 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Шостого грудня до виконання посадових обов’язків приступив Данііл Меньшиков, якого відрядили з Черкас до Львова очолити одну з найбільших митниць в Україні, щоправда – в статусі в.о.  Натомість його попередника, Іллю Ніжнікова, який посів свою посаду за результатами офіційного конкурсу, – відрядили до Києва, як то кажуть, перекладати папірці з одного стола на інший.

 

Чим керувався в.о. Голови Держмитслужби України В’ячеслав Демченко приймаючи таке рішення невідомо, адже жодного публічного пояснення цієї ротації не було. Зрештою те, що сам Демченко не встигнувши розібратись у тонкощах роботи митниці, розпочав свою «реформу» просто перетасовуючи кадри на регіональних митницях дало свій негативний результат. Митниця, принаймні Львівська, стала дуже публічною структурою. Не те щоб відкритою, а саме публічною, адже чи не щотижня, під головування 32-літнього «фахівця» Данііла Меньшикова, тут почали народжуватись нові скандали, які у Києві банально залишили поза увагою. Сьогодні ж в.о. начальника Львівської митниці Данііла Меньшикова в черговий раз помітили на новому, незадекларованому автомобілі “AUDI A6” 2021 року випуску. Про це повідомили у Facebook-спільноті “Корумпована Галицька митниця”, пишуть “Львівські новини”.

 

Вартість елітної автівки стартує від 2 млн гривень.

 

Меньшикова вже не вперше помічають разом із його супутницею Голубіцькою Крістіною на парковці біля “GRAND HOTEL”. Варто зазначити, що  вартість номеру в готелі на добу становить близько 10 тисяч гривень. 

 

“Він у робочий час займається всім чим завгодно, крім своїх прямих посадових обовязків, та й навіщо ходити на роботу, якщо керувати пропуском контрабанди можна і дистанційно з готелю бо все порішано”, – підсумували у дописі.

 

Данііл Меньшиков працював начальником відділу запровадження національної електронної транзитної системи Координаційно-моніторингової митниці Держмитслужби. Перед тим обіймав посаду начальника відділу розвитку підприємництва у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі. У серпні 2021 року став керівником Черкаської митниці, де працював до останнього часу.

Окрім роботи у Мінекономіки та на митниці, Данііл Меньшиков намагався збудувати політичну кар’єру. Був помічником нардепа Антона Геращенка. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Харківської облради від «Волонтерської партії України». Був членом партії «Наш дім – Одеса».

 

Чи не щотижня, під головування 32-літнього «фахівця» Меньшикова на митниці почали народжуватись нові скандали. Напередодні Нового року львівські митники “не замітили” велику партію контрабанди цигарок. Вони були заховані в даху та дверях автомобіля, який їхав з України. Також журналісти «Львівських новин» отримали ексклюзивне відео, на якому зафіксувано, як  Івана Лопотича, звичайного кінолога Львівської митниці, зупинила поліція за кермом автомобіля Skoda Superb у Львові, по вул. Сахарова.  Замість того, аби пройти огляд на стан сп’яніння митник вирішив просто втекти від працівників поліції, проте впав у кущі і таки був затриманий.

 

Також Telegram-канал “Держмитслужба (Customs of Ukraine)”  оприлюднив заяву, яку на очільника Львівської митниці Данііла Меньшикова написала його екс-дружина  Анастасія Меньшикова ще 3 березня 2020 року, заявивши, що той втік із коханкою та забрав зі собою усі гроші. А нещодавно  начальник відділу протидії митним правопорушенням Мар’ян Бедрій сів за кермо автомобіля на підпитку. Його зупинили поліцейські та встановили, що рівень алкоголю в держслужбовця майже вдвічі перевищив допустиму норму. На Львівській митниці  навіть не відсторонили свого «кадра» від виконання обов’язків.

 

Теги: Данііл Меньшиков, митниця, Львівська митниця, Голубіцька, в.о начальника митниці, Меньшиков, начальник Львівської митниці, Голови Держмитслужби України, В’ячеслав Демченко, незадекларований автомобіль, корупція, крадіжки, правопорушення, Голубіцька Христина, Корумпована Галицька митниця, Держмитслужба , Мар’ян Бедрій, Бедрій, Анастасія Меньшикова, Меньшикова, Львівська митниця Данііл Меньшиков , митниця Данііл Меньшиков , Львівська митниця Меньшиков , митниця Меньшиков , Львівська митниця , Наш дім – Одеса, партія Наш дім – Одеса, Черкаська митниця,митниця, таможня,Мінекономіки, Антон Геращенко, Геращенко,Львов, Львів,Львовская таможня, Волонтерська партія України, Украина, Голубіцька Крістіна,Голова Держмитслужби України В’ячеслав Демченко , Держмитслужба України В’ячеслав Демченко, Держмитслужба України Демченко, Держмитслужба В’ячеслав Демченко, Держмитслужба Демченко, Демченко,Держмитслужба України В’ячеслав Демченко , Україна
Автор: wikibazacom