Речниця ДБР Сапьян підтвердила, що працювала на каналі Медведчука

Речниця ДБР Сапьян підтвердила, що працювала на каналі Медведчука
318778 ПЕРЕГЛЯДІВ

Радник з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян працювала на телеканалі «112 Україна», який в лютому 2021 року потрапив під санкції Ради націненої безпеки і оброни України через проросійську пропаганду у мовленні та антиукраїнську діяльність його власників народних депутатів Тараса Козака та Віктора Медведчука. Цю інформацію вона підтвердила журналістам. 

Журналісти поцікавилися у радниці ДБР чи правда, що вона раніше працювала на каналі Віктора Медведчука, і вона це підтвердила. 
«Я працювала на каналі «112 Україна», - зазначила Тетяна Сапьян.


Як відомо, телеканал «112 Україна» входив до медіахолдингу «Новини», чиїм неофіційним власником був політик Віктор Медведчук через пов'язаного з ним народного депутата Тараса Козака.

В лютому 2021 року, відповідно до рішення РНБО було запроваджено персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) стосовно народного депутата Тараса Козака. Зокрема було припинено мовлення «112 Україна», так само як і низки інших каналів, які використовували у своїх програмах проросійський інформаційно-просвітній контент.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Теги: Речниця ДБР Сапьян,Тетяна Сапьян,Медведчук,ДБР ,Віктор Медведчук,Козак,РНБО