ПРЕЗИДЕНТ EUBC ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ ПРИВІТАВ ВОЛОДИМИРА ПРОДИВУСА З ПЕРЕОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА ФБУ

ПРЕЗИДЕНТ EUBC ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ ПРИВІТАВ ВОЛОДИМИРА ПРОДИВУСА З ПЕРЕОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА ФБУ
57566 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Європейської конфедерації боксу Франко Фальчінеллі надіслав привітання Володимиру Продивусу з переобранням на посаду президента Федерації боксу України.

«Як президент Європейської конфедерації боксу, я хотів би привітати вас із нещодавнім переобранням на пост президента Федерації боксу України. Я впевнений, що ваша рішучість і ваші лідерські якості й надалі сприятимуть розвитку боксу в Україні та Європі. І я переконаний, що можу розраховувати на нашу подальшу співпрацю у проектах і у заходах на європейському континенті», - йдеться у тексті повідомлення.

Нагадаємо, що Володимир Продивус був переобраний на посаду президента ФБУ на звітно-виборчій Конференції Федерації боксу України 17 грудня 2021 року за присутності спостерігачів від Міністерства молоді та спорту України та Міжнародної боксерської асоціації (ІВА), які підтвердили дотримання всіх принципів проведення виборчих процедур.

fbu.org.ua

Теги: Владимир Продивус,Володимир Продивус.,Продивус,ПРЕЗИДЕНТ EUBC ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ,ПРЕЗИДЕНТ EUBC ФАЛЬЧІНЕЛЛІ,ПРЕЗИДЕНТ EUBC ,EUBC ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ,EUBC ФАЛЬЧІНЕЛЛІ,ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ,ФАЛЬЧІНЕЛЛІ,ПРЕЗИДЕНТ ФБУ,ФБУ,Президент Європейської конфедерації боксу Франко Фальчінеллі,Президент Європейської конфедерації боксу Фальчінеллі,Президент Європейської конфедерації боксу ,Європейська конфедерація боксу Франко Фальчінеллі,Європейська конфедерація боксу Фальчінеллі,Європейська конфедерація боксу ,Франко Фальчінеллі,Фальчінеллі,президент Федерації боксу України,президент Федерації боксу України Володимир Продивус,президент Федерації боксу України Продивус,Федерація боксу України Володимир Продивус,Федерація боксу України Продивус,Федерація боксу України ,Володимир Продивус,Європейська конфедерація боксу,Міжнародна боксерська асоціація (ІВА),Міжнародна боксерська асоціація ,ІВА
Автор: wikibazacom