ПРЕЗИДЕНТ EUBC ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ ПРИВІТАВ ВОЛОДИМИРА ПРОДИВУСА З ПЕРЕОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА ФБУ

ПРЕЗИДЕНТ EUBC ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ ПРИВІТАВ ВОЛОДИМИРА ПРОДИВУСА З ПЕРЕОБРАННЯМ НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА ФБУ
333512 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Європейської конфедерації боксу Франко Фальчінеллі надіслав привітання Володимиру Продивусу з переобранням на посаду президента Федерації боксу України.

«Як президент Європейської конфедерації боксу, я хотів би привітати вас із нещодавнім переобранням на пост президента Федерації боксу України. Я впевнений, що ваша рішучість і ваші лідерські якості й надалі сприятимуть розвитку боксу в Україні та Європі. І я переконаний, що можу розраховувати на нашу подальшу співпрацю у проектах і у заходах на європейському континенті», - йдеться у тексті повідомлення.

Нагадаємо, що Володимир Продивус був переобраний на посаду президента ФБУ на звітно-виборчій Конференції Федерації боксу України 17 грудня 2021 року за присутності спостерігачів від Міністерства молоді та спорту України та Міжнародної боксерської асоціації (ІВА), які підтвердили дотримання всіх принципів проведення виборчих процедур.

fbu.org.ua

Теги: ФРАНКО ФАЛЬЧІНЕЛЛІ ,Володимир Продивус,ФБУ ,бокс,Президент Європейської конфедерації боксу Франко Фальчінеллі,президент Федерації боксу України