“ПЕРША УКРАЇНСЬКА ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ” НА ЧОЛІ З ДИРЕКТОРОМ СЕРГІЄМ ВОВКОМ ЗВЕРНУЛИСЬ В СБУ. ДЕРЖГЕОНАДРА - ПОГЛИНУЛА КОРУПЦІЯ?

“ПЕРША УКРАЇНСЬКА ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ” НА ЧОЛІ З ДИРЕКТОРОМ СЕРГІЄМ ВОВКОМ ЗВЕРНУЛИСЬ В СБУ. ДЕРЖГЕОНАДРА - ПОГЛИНУЛА КОРУПЦІЯ?
291686 ПЕРЕГЛЯДІВ

Звичним пострадянським явищем в Україні стало цинічне паразитування на державі, її багатстві та ресурсах. Довгі роки десятки недобросовісних управлінців крадуть благополуччя мільйонів українців, пробившись у керівництво державними підприємствами/структурами.

Вони вважають за краще не працювати і не налагоджувати приватний бізнес, а присмоктатися до загальнонародного бюджету та пити "гривневу та доларову кров" України, прирікаючи державу на кризу, а її народ на життя в режимі виживання.

Найхижішим з чиновників - і цього буває замало. Використовуючи вплив і владу, яку їм надало керівництво країни, вони беруться за приватні фірми, шантажуючи і грабуючи тих, хто намагається не вкрасти, як вони, а заробити.

Державна служба геології та надр України з впливового державного органу, покликаного берегти та множити багатство країни, давно і впевнено перетворився на джерело махінацій та особистого збагачення вузького кола осіб.

На загальному фоні безгосподарності та розкрадань виділяється “Відділ використання надр та забезпечення виконання процедур надання спеціальних дозволів на користування надрами та міжнародного співробітництва Держгеонадр”.

Очолює його Хтема Ганна Вікторівна, підкилимна діяльність якої завдає державі мільйонних збитків?...

Звернення Сергія Вовка,  директора "ПЕРШОЇ УКРАЇНСЬКА ВИДОБУВНОЇ КОМПАНІЇ" - це не чергове, ще одне питання не до Ганни Хтеми, а до тих, хто мусить очистити державу і звільнити народ від «хтем», «схем» та інших потворних пострадянських явищ, які перетворюють життя в Україні на пекло.

Чому Державна служба геології та надр України безпідставно скасовує передбачені нормативними актами аукціони?... Це лише одне з питань, яке звучить у зверненні, адресованому Центральному управлінню СБУ. 

Небажання контролюючих органів помічати, припиняти і карати скарбників призводить до того, що у чиновників виникає почуття безкарності, а у народних мас міцніє зневіра до закону будь-які позитивні зміни в суспільстві.

У відкритому доступі є інформація, що Хтема Ганна Вікторівна, яка обіймає державну посаду і, можливо, вкрала на ній благополуччя мільйонів українців?... Хоча вжите слово “можливо”, читачам явно покажеться недоречним після даних Агенції новин "Фіртка"... і цими даними є, що Хтема Ганна Вікторівна входить в ТОП-30 чиновників, які в інвестують свої гроші у криптовалюту. Хоча, повторимось, можливо -  і не свої?...

Та свої?… чи гроші мільйонів українців, підприємців, платників податків - це вже явно повинна встановити Служба безпеки України!!!

Вивчити та розслідувати, звісно, важливо і Звернення Сергія Вовка, директора "ПЕРШОЇ УКРАЇНСЬКА ВИДОБУВНОЇ КОМПАНІЇ" , який попри розуміння труднощів боротьби з корумпованими чиновниками не став миритись із прогнилою системою керівництв державних органів/структур нашої країни!!!    

Теги: Державна служба геології та надр України,Хтема Ганна Вікторівна,Держгеонадра України,Хтема Анна держгеонадра ,аукціон,ПЕРША УКРАЇНСЬКА ВИДОБУВНА КОМПАНІЯ, СБУ,корупція,Сергій Вовк