Чоловік намагався підірвати в автомобілі власну дружину. Компанії "СТЕЛС-1" вдалося зберегти життя клієнтці.

Чоловік намагався підірвати в автомобілі власну дружину. Компанії "СТЕЛС-1" вдалося зберегти життя клієнтці.
324947 ПЕРЕГЛЯДІВ

- Вячеславе Миколайовичу, компанія "СТЕЛС-1" успішно працює на ринку охоронних послуг України вже майже 25 років. Як Вам вдалося зберегти провідні позиції в такому непростому бізнесі?

Ми любимо свою роботу! Цей критерій є одним із найважливіших, адже наша команда докладає максимальних зусиль щодо захисту та охорони майна і життя наших клієнтів.

Чи були у Вашій роботі незвичайні випадки?

- Звичайно. Одного разу, наприклад, мені запропонували 2 млн. доларів тільки за те, щоб моя охорона залишила клієнта на п'ять хвилин.

- Навіщо це було треба?

- Нібито для того, щоб поговорити з ним.

- Ну і як Ви витратили два мільйони?

- Я відмовився, попередив про це свого клієнта і попросив охорону бути вдвічі уважнішими.

- А кому ж дісталися ці два мільйони?

- Їх взяли представники тодішної міліції (події відбувалися наприкінці 90-х років минулого століття). Клієнт відмовився від наших послуг і помер прямо у відділенні.

- Ось і поговорили...

Так, не кожен клієнт готовий почути, що за нього пропонують гроші і адекватно поставитися до правди. Справа в тому, що в постраждалого стояв клапан на серці. Як потім з'ясувалося, його ж адвокат продався іншій стороні і передав цю інформацію. Тому задіяні в справі люди точно знали, як і куди бити, щоб людина швидко загинула.

- І який же висновок Ви зробили після всіх цих історій?

- Дуже простий: той, хто іде на змову зі злом, купує собі квиток у пекло.

- Наскільки важлива у Вашому бізнесі довіра, і чому така велика кількість людей протягом багатьох років не перестають Вам довіряти?

- Ми завжди намагаємося бути чесними по відношенню до клієнта і до самих себе. Хоча клієнти, звичайно, бувають різні...

- Що Ви маєте на увазі?

- Не завжди чесні і не завжди з добрими намірами. Наприклад, в нас був один клієнт, який спробував підірвати власну дружину.

- І як це сталося?

- Він найняв у нас водія – охоронця для своєї дружини. Перед цим розповів мені дивні історії, де його нібито двічі пограбували і відібрали портфель, в якому було спочатку 60 000 євро, а потім 120 000 доларів. І при цьому він все одно відмовлявся від особистої охорони, але попросив найняти її для дружини. Я тоді наказав охоронцеві бути максимально зосередженим.

- Тобто за його задумом Ваш водій - охоронець повинен був загинути разом із жінкою?

- Ні. Було замінувано лише пасажирське сидіння Porsche чоловіка. В певний день він попросив дружину помінятися з ним автівками.

- І на що був розрахунок?

- Розрахунок був на те, що пасажирка прийме на себе всю силу вибуху, її таз розірве і вона просто спливе кров'ю.

- Як вдалося запобігти цьому?

Попереджений і уважний охоронець випередив пасажирку, коли вона вже відчинила двері автомобіля. Але не сів у нього, а спробував оглянути його, як би прикривши її собою. В цей момент і стався вибух. Чоловік привів пристрій у дію з дистанційного пульта. Охоронцю посікло все обличчя і очі, але він вижив. Від пасажирського сидіння залишився лише залізний кістяк.

- А що сталося з чоловіком?

Його швидко знайшли та засудили. Він помер у в'язниці. А наш пильний охоронець зараз продовжує працювати з клієнткою, вже більше десяти років.

- Ви зараз розповіли пару яскравих історій з особистої безпеки людини. А які ще послуги надає "СТЕЛС-1"?

- Ми надаємо комплекс послуг з пультової охорони квартир, будинків, офісів, складів, заводів, фабрик та магазинів. Для швидкого затримання злочинців працюють наші групи швидкого реагування, які в найкоротший час прибувають на об'єкт, звідки надійшов сигнал тривоги.

Хочу звернути увагу на наш технічний відділ, який з радістю встановить Вам сигналізацію, виведе на Ваш планшет або телефон картинки з камер відеоспостереження.

- А як Ви самі вважаєте, чи варто сьогодні ставити квартиру на сигналізацію?

- Обов'язково, тому що замки сьогодні нікого не зупиняють. Адже коли Ви втрачаєте ключ, служба з відкриття замків відкриває Ваші двері за 30 секунд. Ви думаєте, що злодії володіють цим навиком гірше?!

- Бачу у Вас в офісі фотографію з трьома парашутистами у вільному падінні, які тримають у небі прапор компанії "СТЕЛС-1". Звідки прийшла така цікава ідея?

Багато хлопців із нашої компанії -  колишні офіцери збройних сил України, спецпідрозділів та Повітряно-Десантних Військ. Доречі, я теж офіцер запасу ПДВ. У нас склалася традиція: на кожну річницю компанії наші співробітники виїжджають на стрибки з парашутом.

- Вячеславе Миколайовичу, "СТЕЛС-1" сьогодні міцно утримує провідні позиції на ринку охоронних послуг України. Чи часто Вам доводиться вести соціальні проекти?

- Так, ми охороняємо масові заходи, наприклад, супроводжуємо Хресні ходи Української Православної Церкви.

Звичайно, на такі заходи ми виходимо з радістю і робимо це без оплати і на славу Божу. Адже всі ми бажаємо миру та благополуччя нашій країні!

 

Теги: СЛУЖБА ОХРАНЫ СТЕЛС-1, СТЕЛС-1,Компания Стелс-1,Охоронна компанія Стелс-1 ,Охоронна компанія Стелс-1 - Киев,Стелс-1. Охранная компания,СЛУЖБА ОХОРОНИ СТЕЛС 1,СТЕЛС-1 Служба Охраны, Киев