Напівпричепи «STAS» - якісне та економічне вирішення нагальних проблем для сучасного бізнесу

Напівпричепи «STAS» - якісне та економічне вирішення нагальних проблем для сучасного бізнесу
12523 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напівпричепи «STAS» бельгійського виробника - це не тільки світовий лідер виробництва напівпричепів, перш за все – це якісне та економічне вирішення нагальних проблем для сучасного бізнесу.

Офіційний представник «STAS Trailers» в Україні знаходиться за адресою м. Київ, 02081, вул. Здолбунівська, буд. 7-Д, корпус «З». А партнери які надають послуги сервісного обслуговування напівпричепів розташовуються чи не у всіх великих українських містах. 

Компанія «STAS Trailers» спеціалізується на випуску самосвальних напівпричепів та напівпричепів, оснащених рухомою підлогою. Продукція компанії відрізняється високою якістю, відповідає європейським стандартам. Технологічний процес доведений до автоматизму, за рахунок цього виключені можливі похибки і неточності готової продукції.

Напівпричепи бельгійського виробника представлені універсальними причепами преміум-класу, які здатні виконувати безліч функцій у всіх сферах діяльності.

Успішний продаж напівпричепів дозволяє підприємству швидко освоювати нові ніші ринку, пропонуючи споживачам широкий спектр товарів та послуг.

Для більш детального ознайомлення пропонуємо перейти на офіційний сайт компанії → «STAS Trailers» в Україні

Теги: STAS Trailers,Компанія STAS Trailers,Напівпричепи STAS