«Сюрпризи» від житомирського БЮТ

«Сюрпризи» від житомирського БЮТ
4542 ПЕРЕГЛЯДІВ

Житомирська партійна організація БЮТ переживає не найкращі часи. Нещодавно – головний представник головної лідерки та опозиціонерки на Житомирщині – Анжеліка Лабунська була вимушена розпрощатися зі своєю довіреною особою, яка відповідала за партійне будівництво в області, Віталієм Сорокою.

«Розлучення» намагались оформити тишком, але інформовані джерела подейкують що пані Анжеліка мала до свого колеги претензії щодо вільного розпорядження партійною касою.

Проте це не єдиний неприємний сюрприз, який очікує на житомирській БЮТ. Адже є підстави припускати, що лідер опозиційної фракції у Житомирській обласній раді Дмитро Кропачов може змінити покровителя. Колишній губернатор Житомирщини часів Петра Порошенко, екс-«пропозиціонер» та теперішній міцний «ударівець» Ігор Гундич тримає бютівця на міцному ланцюгу кримінальною справою про смертельне ДТП, скоєне Кропачовим у 2018 році. Справу не закрито, але вона нікуди й не рухається. А все завдяки щомісячним чималим «дарункам» слідчим. Тим більше, що ресурс у колишнього очільника області є. Перебуваючи на посаді за каденції Порошенко він скористався нагодою переоформити на потрібних людей земельні ділянки у громадах, та «розіграти» з правильними підрядниками на тендерах мільйони з обласного бюджету.

 

Дмитро Кропачов

Тому не виключено, що зливши всю необхідну інформацію лідер фракції БЮТ в облраді спливе в житомирському Ударі. Суттєво «зміцнивши» кадровий, а головне іміджевий потенціал партії Кличка в області.

Теги: Дмитро Кропачов,Житомирська партійна організація БЮТ,Анжеліка Лабунська,Петр Порошенко,Порошенко, БЮТ