До Зеленського йдуть спитати про “бойові заслуги” Руслана Демченка

До Зеленського йдуть спитати про “бойові заслуги” Руслана Демченка
28324 ПЕРЕГЛЯДІВ

В четвер, 04 листопада, о 13:00 відбудеться брифінг , який організовується патріотичними силами, з метою вимоги від Офісу Президента активізації протидії агентам впливу Росії в Україні. Про це повідомляє ГО “Національний спротив”.

Сім років, як Російська Федерація розпочала війну проти України. За ці роки загинули тисячі українців. Мільйони були вимушені були тікати від жахіть війни. Ми захищали Україну ціною свого здоров’я та життів. У той же час російська агентура продовжує працювати на найвищому рівні.

– йдеться в інформації організаторів.

Мета брифінгу: обговорення проблеми агентури Російської Федерацією та проведення дискусії з наступних питань:

  • Про порушення кримінальної справи за державну зраду всіх дотичних  до підготовки і голосування Харківських угод.
  • Чому особа, яка працювала на Януковича і формувала закони 16 січня досі не за гратами, а у владі.
  • Участь Першого заступника Секретаря РНБО Руслана Демченка у «чорних схемах» по торгівлі вугіллям з окупованих територій?
  • Яким чином і за які заслуги Руслан Демченко отримав статус «учасника бойових дій»?

Нагадуємо, що у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони Руслан Демченко отримав в лютому 2020 року посвідчення учасника бойових дій. Це викликало значний суспільний резонанс та вимоги з боку ветеранів російсько-української війни надати обґрунтування, за які «бойові заслуги» це посвідчення було видано.

Також ця тема стала предметом виступу з трибуни Верховної Ради народної депутатки Соломії Бобровської.

Чи знайоме вам ім’я Руслана Демченка? Саме того дипломата, який відповідав за зовнішню політику за часів Януковича, готував і лобіював Харківські угоди, і ще багато чого пов’язаного є в його біографії з рф , але попри все він є незмінним радником трьох останніх президентів. Він , великий «борець» з рф, виявляється ще й отримав статус УБД в лютому 2020, а вже у червні 2021 став замом секретаря РНБО Данілова.

– написала вона в себе в Фейсбук.

poshtar.info

Редакция не несет ответственности за содержание опубликованных сообщений информационных агентств и рекламы и может публиковать статьи, не разделяя точку зрения автора.

Теги: УБД,Украина, Владимир Александрович Зеленский,Владимир Зеленский, Владимир Зеленский Википедия, Зеленский Википедия, Володимир Олександрович Зеленський,Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент України ,Президент Украины,Президент Украины Владимир Зеленский,Президент Украины Зеленский,Президент Владимир Зеленский,Президент Зеленский,Руслан Демченко,Демченко,ОП,ОПУ, Офис Президента, Офіс Президента України,Офис Президента Украины, Офіс Президента,ГО “Національний спротив”,ГО Національний спротив,Національний спротив,Россия, Росія, Российская Федерация,Російська Федерація,РНБО,Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони Руслан Демченко,Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони Демченко,Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони ,Перший заступник Секретаря РНБО Руслан Демченко,Перший заступник Секретаря РНБО Демченко,Перший заступник Секретаря РНБО ,Янукович, Виктор Янукович,Виктор Янукович Википедия,Соломія Бобровська,Бобровська, Данілов, Голова РНБО Данілов, Голова РНБО Олексій Данілов, Олексій Данілов,Харківські угоди, Верховна Рада,Верховна Рада України, Верховная Рада,Верховная Рада Украины,ВР,ВРУ
Автор: wikibazacom