Заволодіння майже 2 млн грн на ремонті дитсадка на Харківщині – керівнику товариства повідомлено про підозру

Заволодіння майже 2 млн грн на ремонті дитсадка на Харківщині – керівнику товариства повідомлено про підозру
272122 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області керівнику товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, між міськрадою та керівником товариства з обмеженою відповідальністю укладено договір про виконання робіт з капітального ремонту дитячого садка. Керівник підприємства вніс завідомо неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт, достовірно знаючи, що обсяг указаних робіт не відповідає фактично виконаним. В результаті дій підозрюваного на рахунок товариства надлишково перераховано майже 2 млн грн бюджетних коштів.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим причетним особам.

Досудове розслідування у кримінальному провадження здійснюється відділом поліції №3 Харківського районного управління поліції №3 Головного управління Нацполіції в Харківській області, оперативний супровід – Управління СБУ в Харківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

gp.gov.ua

Теги: Управління СБУ в Харківській області