«З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!» - Ігор Мізрах

«З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!» - Ігор Мізрах
314045 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні педагоги, вітаю вас із Всесвітнім днем ​​вчителя!  Від щирого серця бажаю вам здоров'я, успіхів, оптимізму і нових творчих звершень у вашій благородній праці.  Я щиро дякую вам за доброту, душевну участь і самовідданість, завдяки яким визначаються високі результати освітньої діяльності.

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість!  Ваша праця неймовірно складно оцінити, їй  просто немає ціни!  Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свій цінний час і увагу у близьких.

Вчитель - горде звання, яке по життю несуть тільки самі заслужені й гідні!  Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними.  Нехай учні будуть старанними, старанними - такими, якими можна пишатися.  А в родині нехай запанують щастя і затишок.  Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ.

Бажаю вам провести це свято в колі сім'ї.  Любові вам, терпіння, щастя і благополуччя!

Нехай з року в рік доля дарує вам зустріч з вдячними, які прагнуть до знань учнями.  Нехай новинна стрічка повідомляє про видатні досягнення ваших випускників, породжуючи відчуття гордості і виставляючи відмінну оцінку вашим професійним навичкам.

Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії і силу прагнення до них.  Залишайтеся мудрим і добрим, розуміючим і знаючим, цікавим і чудовим учителем, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові!

Теги: юрист Игорь Мизрах,Игорь Мизрах,день учителя ,учителя , Мизрах И.А,педагоги,Мизрах , Ігор Мізрах, Ігор Аркадійович Мізрах,Мізрах,день вчителя