Як у Вінниці Гройсман Порошенка з днем народження привітав

Як у Вінниці Гройсман Порошенка з днем народження привітав
36438 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні святкує свій день народження політичний батько Володимира Гройсмана – Петро Порошенко.

▪️Саме Порошенко зробив Гройсмана народним депутатом (включив в прохідну частину списку БПП).

▪️Саме Порошенко зробив Гройсмана головою Верховної Ради (голосами коаліції БПП та НФ).

▪️Саме Порошенко зробив, зрештою, Гройсмана прем’єр-міністром.

Потрібно зазначити, що у Володимира Гройсмана є кілька дуже позитивних і унікальних, як для українського політика, особистих рис: він ніколи не забуває добра і завжди тримає слово!

Сьогодні поговоримо про пункт перший.

Напередодні дня народження Порошенка, люди Гройсмана завалили Липовецьку ОТГ агітаційною “чорнухою” проти кандидата від “Європейської солідарності” на голову Липовецької ОТГ.

І хоча розповсюджували листівки агітатори “Української стратегії” під керівництвом депутата райради від партії Гройсмана, в листівках анонімні політтехнологи мочать кандидата від “ЄС” і хвалять… ні, не кандидата від “Української стратегії”, а топ-менеджера агрохолдингу МХП і кандидата від “Батьківщини” на голову ОТГ.

Така собі супер-креативна технологія: зіштовхнути двох ключових кандидатів між собою, щоб спокійно скуповувати голоси через “горохову мережу” та інші виборчі бонуси.

Ну віддячив так віддячив.

І Порошенку, і шанованій в Україні компанії, скажете ви.

Але це не головне. Головне – це нова якість політики, повага до людей і боротьба за інтереси українців, про що не втомлюється говорити на телеканалах(і) колишній прем’єр-міністр.

Ви просто подивіться, як Володимир Борисович віддячив всім мешканцям Вінницької області. Кожен з яких дуже важливий для Гройсмана і його команди!

Ми просто не розуміємо, чому з політтехнологів Гройсмана сміється вся країна.

Але розуміємо як високо цінує довіру своїх колишніх земляків киянин Гройсман!

Це ж як треба поважати той “плебс”, щоб ось так вишукано віддячити йому за величезний мандат довіри на останніх місцевих виборах!

politarena.info

Теги: ОТГ , Украиинская стратегия Гройсмана,Гройсман,Володимир Гройсман,Владимир Гройсман,Владимир Гройсман Википедия,Володимир Гройсман Вікіпедія,Гройсман Вікіпедія,Гройсман Википедия,вибори, Петр Алексеевич Порошенко,Петр Порошенко Википедия,Петр Порошкнко, Петро Порошенко,Петро Порошенко Вікіпедія,Липовець,чорний піар, Владимир Борисович Гройсман,БПП,Блок Петра Порошенка,Винница, Винницкая область,Вінниця, Вінницька область
Автор: wikibazacom