ТОП-менеджер “Укрзалізниці” Олександр Перцовський знищує ДП та приховує статки, – Ярослав Бондаренко

ТОП-менеджер “Укрзалізниці” Олександр Перцовський знищує ДП та приховує статки, – Ярослав Бондаренко
41183 ПЕРЕГЛЯДІВ

“ТОП-менеджер “Укрзалізниці” Олександр Перцовський знищує ДП та приховує свої статки” – на каналі Youtube з’явилося чергове розслідування ветерана АТО Ярослава Бондаренко,

в якому він розповів про ситуацію, яка склалася на державних підприємствах “Укрзалізниця” та “Укрпошта”.

Ставленик Ахметова Олександр Перцовський пограбував Укрпошту та прийшов грабувати Укрзалізницю

Про одіозного Смілянського вже багато разів писали, він був фігурантом не одного корупційного скандалу. А ось фігура його зама Перцовського чомусь не користувалась такою увагою. А дарма.

 

Бо він займає друге місце в рейтингу космічних зарплат УП. Наприклад в 2017-му він заробив 508 тис грн. Це не враховуючи премій, надбавок, службових авто і т.д.“, – зазначає на своєму блозі Ярослав Бондаренко:

Декларацій Перцовського “крапка” НЕТ!!!

Стосовно декларації: У пана в публічному доступі декларації тільки 2016 та 2017 року де він не вказує жодного майна.

Питання до антикорупційних органів: де декларації за 2018-2019-2020 роки? При тому що за моїми даними персонаж за ці роки заробив мінімум $1,2млн.

Про компетентність Перцовського з космічною зарплатнею економіст Василь Петренко в своєму блозі на сайті “Кореспондент” у серпні 2016 року писав, що:

“після того як переможцем конкурсу на посаду гендиректора “Укрпошти”став Ігор Смілянський, недалекий міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус виступив за призначення першим заступником генерального директора Укрпошти такого собі непримітного Олександра Перцовського.

Треба сказати, що Абромавічуса дуже вражали люди, які отримали ступінь магістра — адже він сам зумів довчитися лише до бакалавра”.
Перцовський “погодився перейти на посаду заступника генерального директора Укрпошти за умови виплати йому місячної зарплати 40 тисяч доларів (1 млн гривень в місяць). Для цього йому призначили зарплату 300 тисяч гривень, а решту йому обіцяли доплачувати у вигляді двох 100% надбавок і премій.
Треба сказати, що з його реальною трудовою біографією ніхто не знайомий, її, намагаючись дорожче продати свого клієнта, писало близьке до влади кадрове агентство”.

Проблема в тому, що Перцовський, до речі, також як і Смілянський, абсолютно не розбирається в поштових технологіях. Поштовики відразу запідозрили недобре під час його єдиної появи в Укрпошті. З’явившись разом зі Смілянським в Центрі обробки пошти, Перцовський задав дилетантське питання: чому ви тут обробляєте пошту руками, замість того, щоб поставити автоматичну сортувальну лінію?
Здивовані його некомпетентністю поштовики відповіли, що при існуючому потоці кореспонденції така лінія буде завантажена за пів години в день і ніколи не окупить свою чималу вартість”.
Згодом з некомпетентністю Перцовського співробітники Укрпошти мали можливість знайомитися кожен день. За вказівкою Смілянського був складений графік, згідно з яким провідні співробітники Укрпошти по годині в день по Скайпу спілкувались з молодим даруванням, який знаходиться в Сінгапурі, і пояснювали йому як працює пошта.
Перцовський просв всіх запропонувати якесь реформаторське рішення, тому що перед ним поставлено завдання «зробити прорив». Поштовики дивувались його поштово-економічному невігластву і пояснювали, що будь-який прорив не робиться швидко і коштує багато грошей, яких у Укрпошти немає.
Все це вони робили з тихою ненавистю — а які ще почуття можуть відчувати люди з зарплатою 8 тисяч гривень, навчаючи свого майбутнього некомпетентного керівника з зарплатою 1 мільйон?”

Укрзалізниця

 

Проробивши на посаді заступника генерального директора Укрпошти до 2020 року що дозволило непогано натовкти кишені за рахунок державних дотацій, Перцовський стає ТОП-менеджером “Укрзалізниці”.

Вдумайтесь! Людина яка не має ніякого відношення до залізниці стає її керівником. Але для подібних Смілянських-Перцовських та інших Ахметівських дармоїдів не важлива фахова підготовка. Важливо знати де розліпити бюджет.

В УП вони пиляли на тендерах та продажу активів ну а в УЗ можливості для розпилу як ми знаємо набагато більше. І не важливо що підприємство знаходиться в катастрофічному стані та доведено до банкрутства. Пиляти є що.

До речі, чергова команда шарлатанів на чолі з колишнім директором УЗ Жмаком якого нещодавно звільнили, також отримувала захмарні зарплати. При тому доводячи УЗ до катастрофи.

І саме Жмак рекомендував призначити Перцовського.

Жмака пов’язують з відомим рехворматором Саакашвілі, який в свою чергу входить в орбіту впливу Рената Ахметова. І головне, показово що Метінвест Ахметова регулярно вигравав тендери УЗ. Набуть випадковість.

Отже ОП (Єрмак та ко) вирішили відверто ахметівське керівництво прибрати. Щоб поставити вже своїх дерибанщиків. Але ахметівські все ж таки всунули туди Перцовського для подальшого дерибану.

І хоча після Жмака ВО директора УЗ вже побував Івана Юрика а зараз на цю посаду призначено радника міністра інфраструктури Олександра Камишина, чергового ТОП-менеджера Ахметова, Перцовський продовжує сидіти в своєму кріслі. Зрозуміло, що все узгоджено з гори.

На кого буде працювати надалі Перцовський, на Ахметова, Єрмака чи Кирила Тимошенка вже не важливо. Головне при подібних персонажах так чи інакше буде продовжуватись дерибан УЗ та її знищення.

Що зараз і відбувається.

Що розповіли працівники Укрзалізниці

Я ознайомився з ПіАр-публікаціями в інтернет ресурсах про досягнення керівника пасажирської вертикалі Перцовського, і вирішив ознайомиться з реальною ситуацією в даному секторі залізничного транспорту, використовуючи при цьому реальні бесіди з провідниками пасажирських вагонів, працівниками підприємств і звісно відкриту інформацію в ЗМІ.

Що стосується умов роботи провідників у пасажирських поїздах і наданого комфорту пасажирам (на прикладі вже відомого розпіареного поїзда з вагонів типу РІЦ Київ – Одеса та інших поїздів).

Інформацію, про яку я зараз розповім, мені розповіли самі працівники:

– систематично не продовжуються контракти провідникам пасажирських вагонів, в свою чергу це призводить до: по-перше: втрати роботи професійних працівників, а по-друге: переробку норм годин в місяць, тобто порушення норм праці;

– не забезпечуються в достатній кількості витратними матеріалами: милом, туалетним папером, мийними засобами і т.д .;

– особливо болюча тема – якість прання постільної білизни: вологе, запране, діряве. Як пояснили, тут дві причини – не забезпечення новою постільною білизною в достатній кількості і якості його прання через не проведення технічних робіт з ремонту та обслуговування обладнання прачок. Що підтверджується періодично повними зупинками пральних комбінатів Києва і Харкова. У не найкращому стані знаходяться прачки Львова і Одеси;

– моторошне становище систем кондиціонування вагонів і вакуумних туалетів, також через відсутність запасних частин і договорів на їх обслуговування.

Так само наведу тезисно провали, які відомі з висновків Тимчасової Слідчої Комісії, підтвердженої працівниками УЗ і які можна легко перевірити:

– незадовільна організована робота із закупівлі необхідних МТР для роботи всієї філії. За даними за півріччя було оголошено тільки близько 40% торгів на гостро необхідну продукцію.

-провалена робота щодо забезпечення потреб населення в пасажирських перевезеннях в літній період через тотального дефіциту місць в пасажирських поїздах. Показовим були пікові дати на День Незалежності України – коли не було виїзду практично з усіх великих обласних центрів країни.

-За останні роки до поточного часу “Пасажирська Компанія” (філія УЗ якою керує Перцовський) не змогла організувати якісне перед-рейсове прибирання пасажирських вагонів (проводяться експерименти з прибирання провідниками, комплексними бригадами …),

-Масовий відтік фахівців і робітників

-Зростання збитків від пасажирських перевезень

Чого тільки вартий відео сюжет співачки TAYANNи, яка відчула всю красу комфорту і чистоти вагонів.

Це не повний перелік питань і «досягненнь» горе команди Перцовського, але піаритися вони можуть – навіть на тих проектах які починалися і замислювалися без них.

Однак насторожує інше: літні пасажирські перевезення провалені, що за кількістю задіяних вагонів і сформованих поїздів, що за їх якістю.

А також йде пряма загроза зриву прийдешніх зимових перевезень.

Всі критичні зауваження і недоліки були оголошені ТСК, які залишилися поза увагою Перцовського і його команди.

Що стосується його команди, з всіх кого привів Перцовський – жодного з залізниці, жодного залізничника.

Виняток становить тільки один заступник який повинен був створювати локомотивну вертикаль в пасажирської компанії, однак це так і залишається нездійсненим проектом Перцовського, як в іншому і всі його інші ідеї.

Цікавий факт повідали працівники пасажирської вертикалі, що вже тривалий час не виплачується премія, ні кому!, мовляв – “не заслужили!”. А у самого пана директора зарплата не менше 500 тис. грн., А на деяких інтернет ресурсах позначається цифра – до 1 млн. грн. – заслужено чи не так? З огляду на викладене вище.

Колективи пасажирської вертикалі і пасажири, які волею випадку користуються послугами пасажирських перевезень пасажирської компанії постійно звертаються з проханням до керівництва АТ «УЗ», Мін Інфрстр. України, Кабінету Міністрів України – негайно поліпшити стан усього комплексу пасажирського господарства і підібрати професійний менеджмент з числа залізничників для виконання даного завдання.”

Також, у своєму розслідуванні блогер Ярослав Бондаренко зазначив, що Перцовський лобіює інтереси бізнесмена Олександра Соколовського, власника компанії “Текстиль-Контакт”, фігуранта корупційних скандалів та людини наближеної до Президента України Володимира Зеленського. Блогер заявив про часті зустрічи “чиновника та комерсанта”, які є в записах журналу реєстрації відвідувачів в офісі Укрзалізниці та про намагання Соколовського прочунути поставку УЗ одноразової постільної білизни виробленої його компанією “Текстиль-Контакт”, що це може мати корупційну змову:

Перцовський лобіює інтереси Олександра Соколовського (компанія “Текстиль-Контакт”)

Цікаво що біля Перцовського крутиться ще один вартий уваги персонаж та відомий пройдисвіт – власник компанії “Текстиль-Контакт” Олександр Соколовський який став постійним і частим відвідувачем кабінету Перцовського на вул. Тверській згідно журналу реєстрацій який не проблема будь кому передивитись і камери спостереження. З грудня 2020 по сьогоднішній день Соколовський проводить 7 – 8 відвідувань щомісяця, а ось про що говорить так часто комерсант і чиновник такого рангу, ми можемо тільки здогадуватися…

Перцовський просуває Соколовського по тендерам на поставку одноразової постільної білизни для Пасажирської компанії. Якість такої білизни – повне лайно, але зрозуміло, що з цієї закупки на величезних об’ємах два ділка хочуть непогано заробити.

Я вже багато розповідав про Соколовського: як він впарював лікарям захисні костюми які не захищають за чималу вартість. Про його фабрику в Донецьку, яку він перереєстрував за”законами””ДНР”. Як його компанія продовжує використовувати тканину зроблену в Донецьку і яку він возив з “ДНР” через територію РФ. Як Соколовський активно співпрацює з Росією та завозить тканину звідти у великій кількості. Як він поставляв російський брезент в ЗСУ та здійснює махінації з тендерними закупівлями.

kievtime.com

Теги: Донецьк,Донецк,ДНР,Украина,Україна,ЗСУ ,РФ,Текстиль-Контакт,МТР ,Київ ,Харков,Харків,Харьков,Киев,Одесса,Одеса,Львов,Львів ,Ахметов, Ринат Ахметов,Ринат Ахметов Википедия, Єрмак ,Кирилл Тимошенко,Тимошенко,Андрій Єрмак, радник голови Офісу Президента України Андрія Єрмака, Андрей Ермак,Ермак ,Андрей Ермак Википедия,Іван Юрик,Юрик,ТОП-менеджер “Укрзалізниці”,АТО,Александр Перцовский, Александр Соколовский, Валерій Шергін, Олександр Перцовській, Олександр Соколовський, Пасажирська компанія, Текстиль Контакт, Тисменицька Тетяна Володимирівна, ТОВ "НВП "РІСТ", Укрзалізниця,Перцовский,Соколовский,Шергін,Перцовський,Соколовський,Текстиль,Тисменицька,Тисменицька Тетяна,ТОВ,ТОВ НВП РІСТ,ТОВ ,НВП РІСТ,УЗ, Укрзализныця,Олтекс, МИК, ПО “Харьков”, “Ярослав”, Астра Люкс, Монитор, ТЕКСИКА, Гранд ТЕКСИКА, Спецкомплект, УШФ, СВАН, ПО Харьков, Ярослав,Ярослав Бондаренко,Бондаренко,АМКУ ,СНБО,ЦЗВ “Укрзализныця”,Шергин,Валерий Шергин,ООО НПП «РОСТ»,ООО ,ООО НПП РОСТ,НПП РОСТ,РОСТ,АО Укрзализныця,АО ,Укрзализныця,СБУ, СБ Украины, СБ України,Служба безпеки, Служба Безпеки України,Служба безопасности,Служба безопасности Украины,Квартал 95,КПЗ, Владимир Александрович Зеленский,Зеленский,Владимир Зеленский,Владимир Зеленский Википедия,Алексей Данилов,Данилов,НАБУ,Перцовський Укрзалізниця,Перцовський УЗ,Укрпошта
Автор: wikibazacom