ОСТАННІЙ ШАБАШ ШАБУНІНА

ОСТАННІЙ ШАБАШ ШАБУНІНА
1728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Засвічений та розсекречений

Цілком засвічений та розсекречений Шабунін став вже поперек горла західним партнерам. На нього самого та й на його Центр протидії корупції зібрано вже стільки компрометуючої інформації, що дістало б на декілька кримінальних проваджень. Подейкують, що вони – не за горами.

За кураторства Шабуніна і «команди» корупція вільно почувалася і буйно розквітала  з 2011 по 2021 р. (роки активності Шабуніна в статусі головного  «антикорупціонера» країни), призначеного Заходом. І так тягнулось би вічно, кишені грантоєдської (читай – людоєдської) Шабунінської команди були б повними й надалі.

Але з приходом на посаду глави держави В. Зеленського, молодого, розумного та сучасного президента, корупція поступово почала сходити нанівець, що неабияк налякало фейкову «шабунінську команду» (звучить, майже, як «сатанинську команду», від слова «шабаш» - «шабунін»).

Агресивний, і – поза законом

Сам Шабунін не зміг упоратися з нервами та почав поводитися неадекватно, агресивно, нападаючи на всіх, хто дійсно, не на словах проводить реформи.

Наш «законник» Шабунін, виявляється, здатний на далеко не законні вчинки.

Наприклад, то вчинить кримінальний злочин (нанесе тілесні ушкодження середньої тяжкості журналісту):

То вчинить адміністративне корупційне правопорушення із занесенням його одіозного прізвища до Реєстру корупціонерів:

То, будучи пустоголовим сам, образить прилюдно відомих фахівців,  які є юридичною елітою України – М.Я. Голомшу, Б.В. Романюка (за словами активіста – «якійсь там доцент!»), інших:

Це, своєю чергою, налякало міжнародних партнерів-грантодавців Шабуніна.

Та й кому потрібний з глузду з’їхавший психопат, хай навіть і лижучий задницю європейській madam. Тобто, Шабунін став просто небезпечним для міжнародників. Зазвичай, таких агентів наприкінці каденції зливають за непотрібністю. Тож, можна передбачити, що чекає на відпрацьований матеріал.

Грантові гроші – на вітер

Зеленський В. став на заваді корупції і причому цей процес йде дуже швидко, чого ніяк не очікував «Активіст Януковича і Порошенка», який з ними дуже легко домовлявся. Так, не дивуйтесь, Шабунін пережив трьох президентів, але корупцію так і не поборов. Отже, грантові гроші переводив дарма.

Самодостатній Зеленський В. працює із розумною командою, а тому не розкусити Шабуніна просто не міг. До того ж президент грає виключно в правовому полі, тож інтригану Шабуніну тепер не солодко. З проміж вибору – агент Шабунін або президент В. Зеленський, Захід обрав для цивілізованої міжнародної співпраці В. Зеленського.

Тож епоха Шабуніна минула сама собою, як і поступово розчиняється корупція в нашій країні. Не можна не помітити гучні затримання корупціонерів, нарешті – непідкупних членів конкурсної комісії САП від Верховної Ради, рахування Заходу і Європи з Україною, зростання іміджу нашої країни на міжнародній арені тощо.

В сильній державі Шабуніну більше немає місця в інтелектуальній грі Заходу з контролю над Україною, адже – що він ще вміє робити, окрім збовтування пустої води? Окрім просторових бездоказових звинувачень і нападів на всіх, хто дійсно чогось вартий в цьому житті.

 Освіти в Шабуніна немає, так само як і виховання. Тож всі його виступи на youtube – ні про що. Подивиться та послухайте його набір слів самі – він не розуміється ні на корупції, тим паче – ні на правоохоронній діяльності.

Пройшло вже «декілька світових років» з часів «активіста Януковича», але Шабуніну досі мариться, що він – експерт.

 

Кіндрат і Казимир Бездонні

Теги: Шабунін,Виталий Шабунин,Шабунин Виталий Викторович ,Шабунін Віталій,Шабунін Віталій Вікторович ,Центр противодействия коррупции,глава Совета общественного контроля НАБУ,Демократический альянс,Елена Шабунина,Голомша,Антикорупціонер Шабунін,ЦПК,САП,Катерина Коваль,Олександр Клименко,Андрій Синюк,Нона Цоцорія, Драго Кос,НАБУ,Роман Куйбіда,Олена Бусол,Центр протидії корупції., Офіс Президента,Верховна Рада України, Верховна Рада ,ВР,ВРУ, Верховная Рада,Верховная Рада Украины,Украина,Україна, Верховна Рада,Шабунин, Виталий Шабунин,Віталій Шабунін,віталій шабунін,Синюк,Александр Клименко, Коваль,Бусол,ОП,ОПУ, Офіс Президента України, Офис Президента,Офис Президента Украины,Кос,Куйбіда