Тарас Грень: З 1 червня 2021 року відділи ДРАЦС відновлюють прийом громадян

Тарас Грень: З 1 червня 2021 року  відділи ДРАЦС відновлюють прийом громадян
443058 ПЕРЕГЛЯДІВ

У зв’язку зі стабілізацією ситуації із захворюваністю коронавірусною інфекцією і встановленням на території України “жовтого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, з 1 червня 2021 року органи ДРАЦС Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) відновлюють прийом громадян з питань, що належать до їх компетенції, безпосередньо у відділах, - зазначає Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів).
Водночас наголошуємо, що прийом громадян відбуватиметься з дотриманням карантинних заходів, визначених п.3 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” ( наявність засобів індивідуального захисту (маски, респіратори, рукавички).
Подати документи з питань державної реєстрації актів цивільного стану, отримати консультації можна також через мережу Інтернет з використанням вебпорталу “Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану”.