Суддю, який відмазав студентку Віолету Вайсман - Зайнуліну за п’яне водіння, звільнили: але йому це тільки на користь

Суддю, який відмазав студентку Віолету Вайсман - Зайнуліну за п’яне водіння, звільнили: але йому це тільки на користь
278496 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вища рада правосуддя 27 травня відправила в почесну відставку суддю Печерського райсуду Києва Володимира Карабаня, якого підловили на систематичному виправданні п’яних водіїв. Про відставку повідомив експерт Реанімаційного пакету реформ, кандидат юридичних наук Михайло Жернаков у Facebook.

Він зауважив, що в даному випадку про покарання судді не йдеться, оскільки тепер Карабань до кінця своїх днів буде отримувати довічне грошове утримання, розміром приблизно 100 тис. грн. на місяць.

Також Карабань збереже за собою звання судді і зможе претендувати на посади в судових органах і визначати кому бути суддею, а кому - ні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що суддя Володимир Карабань допоміг уникнути відповідальності за п'яне водіння студентці Університету ім. Шевченка Віолеті Зайнуліній. Вона вчиться на філософському факультеті, а у вільний час «підробляє» дівчиною легкої поведінки.

Згідно з адміністративним протоколом, у квітні 2018 року о 4 годині 15 хвилин по бульвару Лесі України, 34 патрульні зупинили автомобіль БМВ, за кермом якого була Віолета Зайнуліна з явними ознаками алкогольного сп`ягніння. Тест на драгері виявив значний вміст алкоголю в крові Віолети.

При цьому Віолета Зайнуліна є далеко не законослухняною громадянкою. У листопаді 2018 року Національна поліція склала на неї протокол за заняття проституцією. Її, як-то кажуть, зловили на гарячому в самому центрі Києва.

Віолета не стидається свого підробітку і неодноразово викладала у соціальні мережі переписки з клієнтами. Свої послуги вона оцінює у 1500 доларів.

Цікаво, що для того, аби уникнути покарання Віолета Зайнуліна змінила прізвище на Вайсман та розмістила свою анкету на сайті LinkedIn. Згідно з анкетою, зараз дівчина працює особистим помічником в адвокатському об’єднанні «Фортіс». Але від поліції не сховатись, навіть змінивши прізвище.

Нагадаємо, що суддя Володимир Карабань виправдав за п’яне водіння також дочку судді Печерського суду Анастасію Константінову. Ту саму, яка підтримала репера Басту, що підтримував анексію Криму.

Крім тогоексперт Реанімаційного пакету реформ Михайло Жернаков зазначає, що суддя Карабань:

- відмазав близько 50 інших п'яних водіїв;

- надав доступ ГПУ до телефону журналіста Івана Верстюка, який писав про дочку «діамантових прокурорів»;

- повернув Владиславу Каськіву паспорти;

- не дозволив заарештувати рахунки дружини судді Ємельянова в Ліхтенштейні.

Теги: проституція, проститутки, Вайсман, Віолета Вайсман, Виолета Вайсман, Віолета Зайнуліна, Зайнулина, Виолета Зайнулина, Виолетта Зайнулина, проститутки Киева, проститутки Львова