Судитимуть чоловіка, який збував наркотики через Інтернет

Судитимуть чоловіка, який збував наркотики через Інтернет
224709 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Красноармійської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця м. Покровська, який обвинувачується у незаконному придбанні, перевезенні, пересиланні та збуті наркотичних засобів (ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 26-річний чоловік вирішив збагатитися за рахунок продажу наркотичних засобів та психотропних речовин. Використовуючи мессенджер «Telegram», наркоділок спочатку купував амфетамін та метамфетамін, а потім розповсюджував на території міст Покровськ та Мирноград шляхом так званих «закладок». Фотографії місць знаходження наркотичних засобів чоловік надсилав у месенджер покупцям.

Наприкінці вересня 2020 року діяльність правопорушника припинено. Максимальне покарання за вказаною статтею - до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.