Ґетжі вважає, що Хабіб занадто себе ідеалізує

Ґетжі вважає, що Хабіб занадто себе ідеалізує
9256 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тимчасовий чемпіон UFC розповів, що уявлення Нурмаґомєдова про свою унікальність – його найслабша сторона. Хабіб обіцяє, що бой із Ґетжі буде найкращим поєдинком цього року
Тимчасовий чемпіон UFC в легкій вазі Джастін Ґетжі розповів про те, чого очікує від бою з чемпіоном Хабібом Нурмаґомєдовим.
Він вважає, що його найбільша слабкість полягає у тому, що він вважає себе ідеальним. Він також додав, що якщо про це сказати самому Хабібові, то він би зміг викрутитися та пояснити, чому це – неправда. Проте, на думку бійця, його суперник оточує себе такими людьми, які підносять його та лестять йому.
«Я бачив, як бійці оточують себе людьми, котрі накачують їх, а потім кидають», - додав Ґетжі.
Також Ґетжі розповів про свою тактику в бою із Нурмаґомєдовим. Він заявив, що перед ним існуватиме певна «смертельна зона», і коли його суперник туди потраплятиме, Ґетжі щоразу нестиме йому там смертельну загрозу.
Хабіб Нурмаґомєдов вже відреагував на заяви свого суперника, заявивши, що йому подобаються його слова та самовпевненість, та пообіцявши, що їхній бій стане найкращим поєдинком 2020 року. «У мене є що показати світові», - написав боєць в одній із соцмереж.
Бій між Хабібом Нурмаґомєдовим та Джастіном Ґетжі заплановано на 24 жовтня.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,ММА,Джастін Ґетжі,Хабіб Нурмаґомєдов
Автор: News Ukraine