Петровський Олександр Володимирович: лікарня №16 міста Дніпра отримує регулярну допомогу задля ефективної боротьби з корона вірусом

Петровський Олександр Володимирович: лікарня №16 міста Дніпра отримує регулярну допомогу задля ефективної боротьби з корона вірусом
29576 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один з провідних медичних закладів міста Дніпра, у якому проходять лікування жителі всього регіону, - міська клінічна лікарня №16. Саме вона стала головним оплотом боротьби з вірусом COVID-19. Тому Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» за активної ініціативи його президента Олександра Володимировича Петровського надає необхідну допомогу цій установі і сприяє покращені технічного обладнання.

Один з цінних подарунків, який Фонд зробив 16-й лікарні – два інноваційних апарати штучної вентиляції легень. Це обладнання є сучасним і дуже ефективним у підтриманні життєдіяльності хворих. Крім того, вони мають компресори, здатні подавати тиск повітря на інші апарати. Це дуже важливо, оскільки лікарня має 10 власних апаратів, але вони застарілі і недостатньо ефективні у нинішній епідемічній ситуації.

Не лише апарати ШВЛ отримала від «Солідарності» клінічна лікарня №16. Благодійна організація регулярно надає медичним закладам Дніпра допомогу у вигляді захисних масок, рукавичок, щитків для лікарів, бахіл. Ці витратні матеріали, а також антибіотики для боротьби з вірусною пневмонією, волонтери фонду регулярно направляють у всі основні лікарні міста і області.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»