39 поліцейських отримали нагороди за розкриття особливо тяжких злочинів

39 поліцейських отримали нагороди за розкриття особливо тяжких злочинів
29060 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагороджували кращих правоохоронців перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий і голова Національної поліції України Ігор Клименко. 

Отримали нагороди співробітники оперативних підрозділів, слідчі, спецпризначенці та поліцейські охорони з різних регіонів України, які особисто брали участь у розкритті особливо тяжких злочинів. 

Сергій Яровий підкреслив, що вручені заохочення – це подяка за якісну службу поліцейських:

«Кожен із вас проявив абсолютний професіоналізм, розкриваючи злочини особливої тяжкості. Дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків і за те, що ви завжди готові забезпечувати безпеку громадян та нашої держави в цілому». 

Загалом 33-м поліцейським вручили нагороди від МВС – нагрудні знаки «За відзнаку в службі», грамоти, подяки та нагородну зброю. Ще 6 правоохоронців отримали подяки голови Національної поліції України. 

«Такі нагороди поліцейські отримують за конкретні справи. Ви зробили великий особистий внесок у розкриття резонансних особливо тяжких злочинів і, завдяки проявленому професіоналізму та героїзму, врятували не одне життя. Дякую вам за службу», - підсумував Ігор Клименко.