Петровський Олександр Володимирович: Підтримав дитячо-юнацький турнір з футзалу

Петровський Олександр Володимирович: Підтримав дитячо-юнацький турнір з футзалу
29785 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський підтримав дитячо-юнацький турнір з такого виду спорту як футзал, оскільки підтримка дитячо-юнацького спорту  - один із найважливіших пріоритетів організації. Традиційно ці змагання проходять вже четвертий рік поспіль, але цього року їх уперше підтримує Міжнародний Благодійний Фонд Олександра Петровського.

У турнірі братимуть участь команди з різних міст, а саме: Дніпропетровщини та Запоріжжя. Змагання за час їх існування отримали популярність серед молоді, оскілки у перший рік змагань для участі свої заявки  подали 12 команд, а цьогоріч кількість охочих 64.

Віце-президент МБФ Олександра Петровського вважає, що такі турніри дають змогу дітям правильно розвиватися та отримувати корисні спортивні навички та звички.

Олександр Юзик головний тренер дитячо-юнацької ліги та  найкращий тренер під керівництвом якого футзалісти місцевої Фінансової академії, що мали неабиякий успіх та стали чемпіонами Європи серед студентів, які до цього вибороли срібло та бронзу континентальних змагань. А також стали переможцями всесвітніх студентських ігор. Тепер провідний тренер з футзалу тренує «Дитячу-юнацьку лігу», в якій беруть участь спортсмени 5-ти різних вікових категорій (від 8 до 16 років).

Крім інших гостей, на урочисте відкриття цих змагань привітати юних спортсменів завітав і очільник Дніпровської Єпархії Православної Церкви України — Симеон, який висловив подяку президенту благодійного фонду «Солідарність» Олександру Володимировичу Петровському за підтримку дитячо-юнацького спорту у місті Дніпро.  

Фіналісти та переможці даного турніру будуть оголошені 24-го квітня.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро