Гінеколог Київ: Гінеколог не ворог – а друг, що дасть життєво-необхідну пораду: Натівіта: Нативита: Nativita

Гінеколог Київ: Гінеколог не ворог – а друг, що дасть життєво-необхідну пораду: Натівіта: Нативита: Nativita
27152 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже в кожної людини похід до лікаря викликає негативні емоції та передчуття чогось неприємного. Особливо, якщо ти жінка та знаєш, що твій прийом до гінеколога не можливо відкласти, адже здоров’я не відкладають на потім.

Лікаря-гінеколога необхідно відвідувати хоча б раз на рік, щоб тримати в тонусі жіноче здоровя. Варто переконати себе –  лікарі не вороги. Гінеколог – це подруга в білому халаті, що дає життєво-необхідну пораду. Важливо не приховувати від гінеколога таємниць, а розповідати про все, що турбує.

Відповідальне ставлення до візиту також може передбачити негативні наслідки. Гінеколог зверне увагу на такі запитання: в якому віці почалась менструація, чи є вона регулярною. Якщо ведеш інтиме життя, то який метод контрацепції використовуєте? Тому, щоб уникнути паніки, відповіді на них потрібно підготувати завчасно.

Слід запамятати, що візит до гінеколога не є випробуванням. Це дуже важливо не тільки для тебе, а й для твоїх майбутніх дітей. Компетентно визначити стан твого жіночого  здоров’я зможе лише лікарь, а не реклама медичних засобів. Краще почувати себе в безпеці, ніж потім кусати лікті. 

Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: nativita@nativita.com.ua

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita