РЕПРОДУКТОЛОГІЯ КИЇВ

РЕПРОДУКТОЛОГІЯ КИЇВ
236842 ПЕРЕГЛЯДІВ

Репродуктолог - лікар який займається проблемою чоловічого і жіночого безпліддя. Якщо пара протягом року не може завагітніти або вагітність зривається - необхідна консультація лікаря репродуктолога.

УЗ-моніторинги, процедури стимуляції овуляції, внутрішньоматкові інсемінації спермою чоловіка або донора, програми ЕКО, донация ооцитів, сурогатне материнство - ось основні програми, що проводяться лікарем-репродуктологом. Від моменту первинного прийому до першого позитивного тесту на вагітність проходить тривалий час обстежень, безліч УЗД, оглядів і процедур, іноді це займає кілька місяців.

Філософія NATIVITA- індивідуальний підбір кращих європейських практик обстеження і терапії для кожного пацієнта

По кожному окремому випадку вибирається індивідуальна схема ведення пацієнтів для досягнення мети - настання здорової вагітності. Звертайтеся до нас за консультацією і ми допоможемо Вам стати батьками!

Репродуктологія

- Комплексна програма ЄКО+ICSI«Стандарт» =75000грн

включає в себе:

Первинна консультація і супровід  репродуктолога,індивідуальний підбір пакета медикаментів,супровід і моніторинг росту фолікулів,пункція(отримання фолікулів), ICSI(інтроцитоплазматична інєкція сперматозоїдів),культивування та підготовка ембріонів,ембріотрансфер,підтвердження вагітності(ХГЛ),УЗД моніторинг до 6 тиж вагітності;

Заморожування ембріонів,зберігання 1 місяць.

- Донорська програма=110000грн;

- Сурогатне материнство=130000грн.