Козятинський ЦНАП надає 332 адміністративних послуги

Козятинський ЦНАП надає 332 адміністративних послуги
60282 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про роботу Управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині» Козятинської міської ради щодо виконання вимог чинного законодавства України у сфері надання адміністративних послуг та всебічного забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг м. Козятин розповіла на робочій нараді начальник Управління Оксана Бортняк.

Створення зручних і доступних умов для отримання населенням адміністративних послуг є однією з головних задач, що має вирішуватися органами державної влади та місцевого самоврядування. Адже саме за якістю послуг кожен громадянин оцінює турботу влади про нього та оцінює владу на місцях, не беручи до уваги межі повноважень та підпорядкованість.

 З метою реалізації Законів України «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему у сфері господарської  діяльності», статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», інших нормативно-правових актів щодо реформування системи надання адміністративних послуг населенню рішенням сесії Козятинської міської ради від 06.07.2018 року №1113-VII (28 сесія 7 скликання) утворено Управління «Центр надання адміністративних послуг у м.Козятині».    

В межах компетенції міської ради Управління забезпечує реалізацію законодавчих вимог та повноважень у сферах організації видачі суб'єктам господарювання документів дозвільного характеру, забезпечення можливості отримати найбільш поширені адміністративні послуги жителями міста та району, які надаються територіальними (місцевими) органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування через Центр надання адміністративних послуг м.Козятин.

Свідченням того, що колектив Управління знаходиться на вірному шляху в роботі з удосконалення надання адміністративних послуг, є той факт, що діяльність Центру надання адміністративних послуг м. Козятин позитивно оцінена з боку населення.

-   За ІІІ квартал 2019 року через Центр надано 9 990 адміністративних послуг, - продовжує начальник  Управління «ЦНАП у м.Козятині»                                       Оксана Бортняк.  Надано понад  20 000  консультацій, які  надаються не лише при особистому звернені громадян, а й за допомогою засобів телефонного зв’язку.

Зі слів Оксани Сергіївни, за надання адміністративних послуг до місцевого бюджету територіальної громади за ІІІ квартал 2019 року зараховано близько 300  тис. грн.

Загальна кількість адміністративних послуг, що надається через Центр збільшена в порівнянні з 2014 роком з 68 до 332.

Керівництво міської ради докладає максимум зусиль і фінансового сприяння для поліпшення умов праці та прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг.