Петровський Олександр Володимирович: Отримав нагороду за свій внесок у розвиток української церкви

Петровський Олександр Володимирович: Отримав нагороду за свій внесок у розвиток української церкви
159914 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петровський Олександр Володимирович веде успішно свій бізнес, завдяки якому має можливість допомагати усім хто потребує його допомоги. Також Олександр Петровський заснував Міжнародний благодійний фонд «Солідарність», президентом якого він є.

Меценат вкладає в усі свої добрі справи всю свою душу. Благодійна діяльність - це велика праця, яка вимагає не тільки фінансових вкладень, а й повної віддачі свого часу і своїх знань.

Меценат підтримує розвиток української церкви, для якої він дуже багато зробив, а саме за його ініціативи в місті Дніпро було відреставровано і побудовано безліч храмів, монастирів, церков. Наприклад, Храм Різдва Пресвятої Богородиці та будівля Дніпровської єпархії УПЦ були відремонтовані завдяки допомозі й підтримці мецената.

За величезний і безцінний внесок Філарет нагородив Петровського Олександра Володимировича Орденом Святого Архистратига Михаїла I - го ступеня. Даний Орден - це вища нагорода, яку вручають не всім і тільки за особливі заслуги, цей лицарський орден один з рідкісних нагород.

Варто відзначити, що Філарет, у своєму зверненні до Олександра Володимировича Петровського, сказав, що Орден вручається йому за духовне відродження Української церкви й за те, що він сприяв реконструкції та будівництву не однієї церкви в місті Дніпро якими, пишаються всі мешканці міста.

В знак подяки мецената єпархії Олександра Петровського часто запрошують на різні релігійно-духовні події та підтримують його активну громадську і благодійну діяльність. Завдяки якій він всіляко допомагає і сприяє розвитку духовності не тільки в місті Дніпро, але по всій Україні.

Автор: УНТ

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро