Пожежа у військовому госпіталі у Луцьку

Пожежа у військовому госпіталі у Луцьку
62138 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 вересня вночі розпочалась пожежа в госпіталі на Волині. Через вогонь довелось евакуювати сотню людей, деякі хворі були в край важкому стані.

Раніше цього дня в Міноборони надходили повідомлення про задимлення, які були помічені на території технічного арсеналу, який знаходиться в Калинівці. Також місцеві жителі чули декілька вибухів.

У МВД України нам повідомили наступне, інформація про пожежу, яка розпочалася на вулиці Сенатора Левчанівської у місті Луцьк, надійшла в 2:25. Як повідомили рятувальники, які прибули на місце пожежі, згорів дах. За підрахунками пожежних згоріло приблизно 500 квадратних метрів.

На щастя, пожежа не забрала ні одного життя та обійшлося без постраждалих. З території лікарні евакуювали 91 людину, семеро з них важкохворі, одинадцять медпрацівники. Хворих пацієнтів розмістили в міській Луцькій лікарні.

Ще й досі невідома причина пожежі, яка була локалізована до третьої години, а до п’ятої повністю ліквідована. Зараз рятівники розбираюсь конструкцію та намагаються встановити причину.