В одному строю з 2014-го: генерал Наєв відзначив головного сержанта ЗСУ Олександра Косинського

423366 ПЕРЕГЛЯДІВ
Генерал Наєв відзначив головного сержанта ЗСУ Олександра Косинського

Український генерал Сергій Наєв відзначив головного сержанта Збройних Сил України Олександра Косинського за його винятковий внесок у підготовку та підтримку військових з початку російської агресії проти України в 2014 році.

Про це повідомляється на фейсбуці генерала Наєва.

Ця нагорода стала визнанням довголітнього співробітництва та спільних зусиль у забезпеченні військової дисципліни, психологічної стійкості та патріотичної мотивації серед військовослужбовців. Генерал Наєв відзначив, що разом вони продовжуватимуть готувати військових до викликів на сучасному бойовому полі, де знання та висока майстерність грають критичну роль у забезпеченні безпеки України.

Олександр Косинський своєю чергою висловив глибоку вдячність за цю нагороду та підтвердив своє зобов'язання служити Україні та захищати її суверенітет. Разом з генералом Наєвим вони визначили свою місію у тривалій боротьбі проти ворога на усіх фронтах.

Солідарність та рішучість обох чоловіків служити своїй країні свідчать про важливість внутрішнього об'єднання та високого духу в Збройних Силах України. Їхнє партнерство є живим прикладом того, як об'єднані сили можуть здолати будь-які труднощі та ворогів.

Нещодавно командувач відвідав Нацгвардію, яка отримала озброєння від партнерів для майбутніх наступальних операцій.