Ломаченко – Хейні: українець відповів на звинувачення в ігноруванні бою

Ломаченко – Хейні: українець відповів на звинувачення в ігноруванні бою
172002 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній чемпіон світу в трьох вагових дивізіонах Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) відповів володареві більшості поясів у легкій вазі Девіну Хейні (29-0, 15 KO).

Хейні звинувачує українця в тому, що той уникав його чотири останні роки. Ломаченко відповів на ці звинувачення в документальному фільмі Blood, Sweat & Tears: Haney vs Lomachenko.

"Хейні – абсолютний чемпіон світу. Зараз він справжній чемпіон. Чому він говорить про те, що було чотири роки тому? Чи буде йому тепер простіше, ніж чотири роки тому? Подивимося. У нього є шанс підтвердити те, що він говорить. Більше ніяких слів, тільки 20 травня", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, вже 20-го травня українець зустрінеться в ринзі з американцем Девіном Хейні, на кону поєдинку стоятимуть усі головні титули в легкій вазі. Для українця цей бій стане другим і, ймовірно, останнім шансом завоювати більшість титулів в 135-фунтовому дивізіоні. Подія відбудеться на арені MGM Grand у Лас-Вегасі.

Джерело

Теги: Василь Ломаченко,Ломаченко,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости бокса,Новини,Новини боксу,Новости,Бокс,Хейні,Девін Хейні,Девін Хейні Вікіпедія,Хейні Вікіпедія,Ломаченко – Хейні, MGM Grand,MGM Grand Garden Arena,MGM Grand Las Vegas,звинувачення в ігноруванні бою,ігнорування бою
Автор: admin.sportcomua