Аргентина сенсаційно розпочинає чемпіонат світу з поразки від Саудівської Аравії

Аргентина сенсаційно розпочинає чемпіонат світу з поразки від Саудівської Аравії
347103 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірна Аргентини сенсаційно поступилася Саудівській Аравії на старті чемпіонату світу.

 

 

 

Чемпіонат світу. Група С

Аргентина – Саудівська Аравія – 1:2

Голи: Мессі, 10 (п) – Аль-Шехрі, 48, Аль-Давсарі, 53

Вже на старті зустрічі арбітр призначив дещо суперечливий пенальті у ворота Саудівської Аравії. Хай там як, та Мессі був безжальним із позначки. Для Ліонеля це був 7-й гол на чемпіонатах світу, і за цим показником він зрівнявся з Кріштіану Роналду.

До перерви аргентинці забили ще тричі – раз Мессі і двічі Лаутаро Мартінес. Але усі три взяття воріт через положення поза грою скасував VAR.

Початок же другого тайму став шоком для одного з головних фаворитів турніру. З інтервалом у 5 хвилин Саудівська Аравія забила двічі, при цьому Аль-Давсарі організував справжній шедевр, ефектним пострілом з лінії карного майданчика.

 

Попри кілька хороших нагод, врятувати бодай нічию Мессі та компанії не вдалося. Відтак саудити перервали 36-матчеву безпрограшну серію Аргентини, не дозволивши їй повторити рекорд Італії, яка не програвала 37 поєдинків поспіль.

У другому турі 26 листопада Аргентина зіграє з Мексикою, а Саудівська Аравія проти Польщі.

Джерело

Теги: Чемпіонат світу,Група С,Чемпіонат світу з футболу 2022,ЧС-2022,ТАБЛИЦІ ЧС-2022,Україна, Спорт,Новости спорта,новости,новини,Новини спорту,футбол, новини футболу,Новости футбола,Аргентина сенсаційно розпочинає чемпіонат світу з поразки від Саудівської Аравії,Аргентина - Саудівська Аравія,Аргентина ,Саудівська Аравія,Аргентина – Саудівська Аравія – 1:2,Мессі, Аль-Шехрі, Аль-Давсарі,Мессі Вікіпедія, Аль-Шехрі Вікіпедія, Аль-Давсарі Вікіпедія,Кріштіану Роналду,Кріштіану Роналду Вікіпедія,Роналду,Роналду Вікіпедія,Лаутаро Мартінес,Лаутаро Мартінес Вікіпедія,Мартінес Вікіпедія,Мартінес
Автор: admin.sportcomua