Російське вторгнення в Україну : Ситуація в регіонах станом на 8.00:

Російське вторгнення в Україну : Ситуація в регіонах станом на 8.00:
342762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ситуація в регіонах станом на 8.00:

?Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, Кіровоградщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Київщині, Полтавщині, Житомирщині, Черкащині, Сумщині та Чернігівщині.

?Дніпропетровщина: обстріли з градів населених пунктів на межі з Херсонщиною. Без постраждалих. На ранок спокійно.

?Харків: всю ніч знову тривоги та обстріли окупантами житлових районів. По області активізувалися бої в Ізюмському напрямку. За добу — 15 поранених, 5 цивільних загинули. Із н.п. Лозова та Барвінкове, з яких проводили евакуацію, виїхали 54 тисячі людей.

?Луганщина: найгарячіше у Кремінній та Попасній, де точаться бої у середмістях. Проте ЗСУ зберігають контроль над цими територіями. Майже уся інфраструктура зруйнована.  Вночі потужних обстрілів не було. За вчора 4 людини загинуло, 9  поранених.

?Донеччина: Обстріли з артилерії та градів Авдіївки, Мар'їнки, Торецька, Нью-Йорка, Вугледару. Важкі бої на Лиманщині. Інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі уточнюється. За добу 4 загиблих, 5 поранених. Маріуполь — без змін.

?Херсонщина: вибухи та артобстріли на території всієї області. Найбільш критична ситуація на межі Миколаївської та Дніпропетровської областей (Станіславська, Чорнобаївська, Високопільська, Нововоронцовська та Великоолександрівська ТГ). Інформація щодо руйнувань та постраждалих наразі відсутня. В області в багатьох населених пунктах гуманітарна криза, ситуація стабільно важка. 

?Миколаївщина: вночі обстріл Миколаєва системами залпового вогню. В результаті —пожар у житловому будинку. Велика кількість нездетанованих касетних боєприпасів, працює ДСНС. Також були обстріли сіл Лимани, Галициново, Балобанівка. Є пошкодження ліній електропередач та газу. Інформація наразі уточнюються. Попередньо без постраждалих.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky