ОБОРОНУ КРАЇНИ - ТРИМАЄМО МІЦНО!

371414 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв тримає на постійному контролі ситуацію у північно-східній та південно-східній операційних зонах, де противник не полишає спроб вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.
За його словами, корабельні угрупування та авіація противника щодня завдають систематичних ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Харківській, Донецькій та Запорізькій областях.
- Зокрема, ворог продовжує частково блокувати місто Харків та здійснює обстріли міста з артилерійських систем різних калібрів та реактивних систем залпового вогню. Проводить перегрупування та нарощування чисельності своїх підрозділів, а також поповнення боєзапасу, - повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Але як наголосив командувач, підрозділи сил оборони продовжують укріплювати оборону та героїчно виконують поставлені завдання щодо захисту держави.
Крім того не залишається байдужим й цивільне населення. Зокрема, харків’яни разом із комунальними службами міста роблять все можливе для того, щоб підтримувати життєдіяльність Харкова. Прибирають місто від завалів і сміття після бомбардувань.
- Ворог не пройде там, де один за всіх – і всі за одного. Вся сила у нашій єдності! Україна – велика і розмаїта держава. Це нормально, що кожному регіону притаманні свої особливості. Але коли у наші двері стукає біда ми відкладаємо вбік всі наші непорозуміння і разом захищаємо свою країну. Так було, є і буде,– наголосив командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!