На Донеччині затримано винуватця ДТП, у якому загинула 4-річна дівчинка та травмовано ще 2 дітей

На Донеччині затримано винуватця ДТП, у якому загинула 4-річна дівчинка та травмовано ще 2 дітей
295569 ПЕРЕГЛЯДІВ
Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть дитини (ч. 3 ст. 286-1 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 жовтня 2021 року, о 12:45, 33-річний водій мотоцикла МТ10, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухався із перевищенням швидкості по проїжджій частині в напрямку кар’єра, розташованого на території с. Володимирівка Волноваського району.
 
          
 
Не впоравшись із керуванням, чоловік виїхав за межі дороги, а 4-річна дівчинка вилетіла з бічного причепу, де разом із своїми сестрами сиділа не пристебнута.
 
Внаслідок ДТП 29-річна матір та двоє її дітей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та доставлені до лікарні, а наймолодша донька загинула на місці.
 
Наразі правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в інкримінованому злочині та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУ НП в Донецькій області.