В Україні продовжують розширювати території зрошених земель!

В Україні продовжують розширювати території зрошених земель!
10062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року в Україні збільшили площу поливів до 463,6 тисячі гектарів. Це значно покращило наші показники. Тож завдяки такій позитивній динаміці, цього року наша влада вирішила ще сильніше збільшити площу для меліорації. Цього року вони планують захопити 624,8 тисячі гектарів. Вони вже встигли підготувати державну міжгосподарську зрошувальну систему, помпові станції, гідротехнічні споруди та канали для поливу сільгоспкультур на площі понад 600 тисяч гектарів. На думку Державної агенції водних ресурсів України, розширення меліоративної площі допоможе в покращенні ведення сільського господарства на осушених землях площею 2,79 мільйона гектарів.

Таким чином вони планують підвищити основний показник експорту товарів за кордон. Наразі Україна може самостійно забезпечити себе всім необхідним для функціонування суспільства. Проте якщо ми хочемо розвиватись та розширювати свої можливості, ми повинні збільшити кількість експорту продуктів. Вихід на міжнародний ринок іншого масштабу допоможе Україні здійснити її заповітні мрії. Проте наразі стоїть питання, чи вдасться нам розширити межі меліоративних угідь, чи ні. Тож намагатимемося зробити все можливе для того, аби призвести цей план до дії.

Крім того, сьогодні повідомили про те, що Україна збільшила експорт гарбуза на 76%. Наразі експорт цього продукту приніс Україні 783,6 тисячі доларів. Велику частину цих показників складають відносини з Великою Британією. Від них ми отримали півмільйони гривень. А минулого року ми також почали тісно співпрацювати з ОАЕ. Це була наша перша постача на Близький Схід, проте вона не стала останньою. За словами Євгена Кузіна: «Наразі експорт гарбуза є одним з найбільш швидкозростаючих сегментів українського експорту продуктів з високою доданою вартістю».