Вбив та викинув у колодязь - жорстокому вбивці літньої жінки призначено покарання

Вбив та викинув у колодязь - жорстокому вбивці літньої жінки призначено покарання
318170 ПЕРЕГЛЯДІВ
За якісного публічного обвинувачення, яке підтримували у Жовтневому районному суді м. Маріуполя прокурори Маріупольської окружної прокуратури, ухвалено вирок чоловіку, винному у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).
Прокурорами у суді доведено, що 5 січня 2019 року 34-річний місцевий мешканець, раніше 5-разово судимий за зберігання наркотиків, крадіжку та грабіж, прийшов до будинку знайомої жінки.
 
Під час спілкування між ними виникла сварка, у ході якої гість наніс 75-річній господині 2 удари ножем у живіт. Коли літня жінка впала на підлогу, чоловік сів на неї зверху та завдав ножем ще 4 удари – у живіт та плече, а також сильно побив її руками і ногами по тулубу.
 
Зрозумівши, що потерпіла померла, вбивця спочатку сховав її тіло у ванній кімнаті, після чого завернувши у килим, переніс на балкон, а наступного дня вивіз на санчатах на вулицю та скинув у колодязь теплотраси.
 
Незважаючи на невизнання чоловіком своєї провини, суд погодився з беззаперечними доводами прокуратури та призначив вбивці покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.