Вітаємо 4 чемпіонок з Дніпра! Наші спортсменки привезли 4 медалі з чемпіонату України по вільній боротьбі!

Вітаємо 4 чемпіонок з Дніпра! Наші спортсменки привезли 4 медалі з чемпіонату України по вільній боротьбі!
11157 ПЕРЕГЛЯДІВ

На чемпіонаті України з вільної боротьби наші спортсменки цього разу отримали 4 медалі: одну золоту, дві срібних та одну бронзову. Найвищий результат показала Романа Вовчак, вона отримала золоту медаль, срібну привезли Анастасія Осняч та Ілона Прокопенко. Дівчата отримали свої нагороди в запеклій боротьбі. А от в активі Анастасії Кравченко стало на одну бронзову медаль більше.

За словами Анастасії Осняч, фінал мав зовсім не такі результати, як вона того очікувала. Адже дівчина демонструвала досить високі результати протягом довгого часу, проте, як запевнив тренер спортсменки Миколай Махінько, заслужений тренер України, все вирішила одна незначна помилка.

Але навіть попри такі розчарування, дівчата все одно змогли показати себе з прекрасного боку. Вони не опустили руки, а продовжують тренуватись. Адже переконані, що помилок не роблять лише ті, хто не робить взагалі нічого. Тепер більше уваги приділятимуть киданням, захватам в партері та іншим корисним прийомам. Адже Анастасія вже готується до міжнародного турніру в Києві. А ми сподіваємось, що вона зможе показати себе на всі 100%.