Українці у фіналі Чемпіонату світу

Українці у фіналі Чемпіонату світу
62508 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юнацька збірна України вперше в історії зіграє у фіналі Чемпіонату світу. До цього найкращим результатом був вихід в 1/8-му. У півфіналі наші футболісти мінімально перемогли італійців 1:0, але пристрастей на полі вистачало.

Українці відразу почали штурмувати захист італійців. Наші футболісти постійно нарощували темп, діяли активно, але не забували й про оборону. Відкрити рахунок могли: Дришлюк, Корнієнко, Булеца, Сікан. Італійці ж грали без моментів. Лише після 25-ої хвилини суперник змусив попрацювати Луніна. Скамакка не зумів як слід обробити м’яч у штрафному майданчику, український голкіпер виявився спритнішим.

Гол глядачі побачили на 65-ій хвилині. Конопля пройшов на фланзі та прострелив у штрафний майданчик, а Булеца в дотик відправив м’яч у ворота італійців.

На 72-ій хвилині збірна України могла подвоїти свою перевагу. Супряга отримав пас на хід, опинився сам на сам з воротарем, але не реалізував момент.

Проблеми в українців розпочалися на 80-ій хвилині. Попов отримав другу жовту картку. Проте, українці у меншості могли забити та лише хрестовина воріт врятувала італійців. Понервувати довелось у завершенні поєдинку, але завдяки системі VAR взяття воріт України відмінили. Суперником збірної України у фіналі буде Південна Корея, а вирішальний матч турніру відбудеться у суботу, 15 червня.

Читайте також: Важка перемога збірної: Україна вийшла на перше місце