У Дніпропетровської облдержадміністрації — новий очільник

У Дніпропетровської облдержадміністрації — новий очільник
118172 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відтепер, замість Валентина Резніченка на чолі регіону стоятиме Дмитро Батура. Щоправда, поки що з поміткою тимчасово виконувач обов’язків.

Інформація про звільнення Резніченка з'явилась на сайті президента ввечері. Новим тимчасовим очільником області став Дмитро Батура. В адміністрації він людина не нова, адже з лютого 2018 року працював заступником голови ОДА. До того очолював відділ антикорупційної політики та прав людини обласної ради.

Народився Дмитро Батура у Дніпрі, тут же отримав дві вищі освіти. Перша за спеціальністю "Фізичне виховання та спорт", друга — "Фінанси". Має дружину і двох дітей.

Перед тим, як посісти чиновницькі посади, він працював у ряді приватних підприємств. Був віцепрезидент з фінансових питань Дніпропетровського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Як свідчить його декларація, торік він сам заробив трохи більше ніж 32 тисячі в облраді. Та триста дев'ятнадцять тисяч у Дніпроода. Батура володіє двома земельними ділянками селі Могильов, Дніпропетровської області, площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Крім того, екс-антикорупціонер співвласник майже таких самих за розміром ділянок в селищі Дніпрове. Ще у Батури є два житлових будинки та три квартири. На всю родину один автомобіль Lexus 2008 року, який належить дружині чиновника Яні. Із заощаджень має - 300 тисяч гривень готівкою та 49 тисяч на картці.

Читайте також: Стартувала чергова сесія Дніпровської міськради