Російське вторгнення в Україну : Відновлено інтернет-доступ у 90% населених пунктів Київщини, охоплених мережею оператора.

Російське вторгнення в Україну : Відновлено інтернет-доступ у 90% населених пунктів Київщини, охоплених мережею оператора.
336246 ПЕРЕГЛЯДІВ

✅️Відновлено інтернет-доступ у 90% населених пунктів Київщини, охоплених мережею оператора.

?У звільнених від ворога населених пунктах Київщини фахівці Укртелеком, Vodafone, lifecell та Київстар продовжують усувати пошкодження або відновлювати руйнування на своїй телекомінфраструктурі, що ворог цілеспрямовано намагався знищити. 

?Зважаючи на ситуацію, всі роботи координуються з піротехнічними підрозділами ДСНС, які проводять розмінування звільнених міст і сіл. 

?Завдяки залученню надсучасних світових технологій, як підключення базових станцій до системи супутникового інтернету Starlink від SpaceX  та використання антен Vega 2G/DCS1800/LTE1800, покриття отримали ті частини міст та сіл Київщини, де неможливо швидко відновити зв’язок за допомогою стандартного обладнання.

‼️«Розуміємо, як важливо відновити інтернет в звільнених населених пунктах. Аварійно-відновлювальні бригади без зупину продовжують роботи у різних куточках Київської області, зокрема в найбільш постраждалих містах та районах Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Макарова, Іванкова», - прокоментував гова КОВА Олександр Павлюк.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky