Вогонь, що лютує: в Дніпрі горіла квартира, є постраждалі!

Вогонь, що лютує: в Дніпрі горіла квартира, є постраждалі!
9072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Головне Управління ДСНС Дніпровської області розповіло про жахливу подію, яка вчора сколихнула все місто. Ввечері на вулиці Авіаційній сталась сильна пожежа. В ній постраждав чоловік, який в той час перебував в приміщенні.

Сталось це приблизно о 21:00. Коли пожежники отримали виклик, вони одразу виїхали на місце скоєння події. Прибувши за вказаною адресою, рятівники змогли зауважити, що вогонь почався з кухні. На третьому поверсі у двоповерховій квартирі все ще перебував власник житла. Пожежники одразу винесли постраждалого на свіже повітря та віддали його медикам. Після огляду ті констатували що чоловік отримав сильні опіки другого ступеня, через що його терміново госпіталізували.

За час лютування пожежі вогнем було знищено все, що знаходилось на території 3 метрів квадратних від місця спалаху. Для того, щоб приборкати полум’я пожежники витратили майже пів години. Проте добре те, що добре завершується. Зараз життю власника квартири нічого не загрожує. Він все ще перебуває в лікарні. А от пожежники намагаються встановити, що саме стало причиною займання. Після того, як причину буде встановлено, її повідомлять постраждалому.