Жінка вбила свого співмешканця на Дніпровщині!

Жінка вбила свого співмешканця на Дніпровщині!
9675 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 лютого о 7.29 в поліцію зателефонувала жінка та повідомила про вбивство. Одразу після отримання інформації патрульне авто направили до місця скоєння злочину. Там вони побачили, тіло мертвого чоловіка 61-року. Поряд із ним знаходилась його співмешканка, якій вже 58 років. Неподалік від них знаходилось і знаряддя вбивства.

За даними пресслужби Національної поліції Дніпра, жінка, яка повідомила про вбивство і є злочинцем. Вони отримали телефонний виклик о 7.29, проте правоохоронці визначили, що все розпочалося набагато раніше. 18 лютого, ввечері, приблизно о 23.00 співмешканці почали сильно сваритись. На фоні цих подій жінка сильно розізлилась. Коли вона перестала контролювати себе, то схопила ніж та завдала смертельні удари. Чоловік помер на місці.

Але жінка не намагалась втекти з місця скоєння злочину. Там само правоохоронці знайшли й знаряддя вбивства. Їм виявився звичайний столовий ніж. В результаті проведених слідчих дій поліціянти Синельникового згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримали зловмисницю.

Через скоєння цього злочину вже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. Зараз проходить досудове розслідування за фактом причетності жінки до того, що відбулось вчора ввечері. Та після перевірки всіх даних діло передадуть до суду. Тож пенсіонерку все ж таки посадять за ґрати. Чоловіка забрали до моргу та намагаються знайти його родичів для того, щоб поховати. Що ж стосується обвинуваченої, то з нею також працюватимуть психологи для того, щоб підтвердити адекватність жінки. В іншому випадку її відвезуть до психіатричної лікарні.